Saturday 18 April 2015   
  logo meemira.com
Google     Forum     Users     Mp3-Music    
Kokedhima drekon me Tom Doshin per te..
Negociatat "Jemi ballkanas, gjaknxehte, Toma do te jete pjese e PS-se" Shkaku – Deputeti Doshi ka insistuar qe kandidat per B...
27 02 2015 - Reads:896
Perse duhet mbeshtetur arsimi i larte..
Roli i buxhetit te shtetit ndaj sferes publike dhe private te arsimit te larte perben nje nga ceshtjet me delikate dhe me pak te t...
27 02 2015 - Reads:550
Rendesia e universiteteve private ne ..
Universitetet private ne Shqiperi, linden ne vitin 2003 ne nje moment ku kerkesa e maturanteve per te vazhduar studimet e larta un...
13 09 2014 - Reads:4132
Universitetet private ne Shqiperi..
Universitetet shqiptare shteterore dhe private qe do te mbyllen per vitin 2014-2015 Qeveria do te mbylle 19 universitete dhe do...
03 09 2014 - Reads:9162


| Meemira.com Forum | 250 Points = 1 Euro | How To Earn Points |


E-Mail

Pasword

Harruat paswordin?
      Regjistrohu


User online


1 Euro = 250 pike
Postoni ne forum dhe fitoni pike.Me 250 pike fitoni 1 euro,per cdo postim mund te fitoni deri ne 10 pike.Shiko fituesit live...