logo meemira.com

     

 
19 Page 1  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19  Total:184 post
MeeMira.com HOME FORUMS ALBANIAN - Technical Assistance Kerko ndihme tek stafi
Kerko ndihme tek stafi - 23 06 2011 - 20:37
  MeeMira.comProfili per: MeeMira.com    

Foto Albumi MeeMira.com   

Miqte e MeeMira.com  

Forumi juaj MeeMira.com   

Per cdo problem apo paqartesi shkruani ne kete forum.

Stafi yne do te pergjigjet sapo te lexoj mesazhin tuaj.

Admin
  Share on FaceBook

   01 01 1970 (01:00)
  soniagodwin

soniagodwin


Register: 23 06 2011
From: Senegal
Points: 0
Nice to meet you,
Emri im ėshtė Miss Sonia, Si unė pėshpėrit lutjen time sonte dhe shkoi nė kėrkim tė njė mik tė mirė nė google qė ėshtė (internet), kam ardhur tė gjithė kontaktoni tuaj, mendjen e mia dhe zemra ime mė tha qė tė lidhen me ju pėr miqėsi, njė mik i cili me tė vėrtetė kuptojnė tij ose tė saj mik dhe tė ndajnė ndjenjat e tyre sė bashku. ju lutem pranoni kėrkesėn time, unė besoj se nė distancė ose moshės nuk mund tė jetė njė pengesė, por le tė lidheni me ne dashuri, sepse dashuria ėshtė njė urė qė lidhur larg nė distancė tė afėrt me njėri-tjetrin, unė do tė dėrgoj fotografitė e mia pėr ju menjėherė i merrni pėrgjigjen tuaj nė adresėn time tė emailit
[email protected]
juaji nė dashuri,
sonia
[email protected]
 
     23 06 2011 (20:37)
  soniagodwin

soniagodwin


Register: 23 06 2011
From: Senegal
Points: 0
Nice to meet you,
Emri im ėshtė Miss Sonia, Si unė pėshpėrit lutjen time sonte dhe shkoi nė kėrkim tė njė mik tė mirė nė google qė ėshtė (internet), kam ardhur tė gjithė kontaktoni tuaj, mendjen e mia dhe zemra ime mė tha qė tė lidhen me ju pėr miqėsi, njė mik i cili me tė vėrtetė kuptojnė tij ose tė saj mik dhe tė ndajnė ndjenjat e tyre sė bashku. ju lutem pranoni kėrkesėn time, unė besoj se nė distancė ose moshės nuk mund tė jetė njė pengesė, por le tė lidheni me ne dashuri, sepse dashuria ėshtė njė urė qė lidhur larg nė distancė tė afėrt me njėri-tjetrin, unė do tė dėrgoj fotografitė e mia pėr ju menjėherė i merrni pėrgjigjen tuaj nė adresėn time tė emailit
[email protected]
juaji nė dashuri,
sonia
[email protected]
 
     23 06 2011 (20:37)
  soniagodwin

soniagodwin


Register: 23 06 2011
From: Senegal
Points: 0
Nice to meet you,
Emri im ėshtė Miss Sonia, Si unė pėshpėrit lutjen time sonte dhe shkoi nė kėrkim tė njė mik tė mirė nė google qė ėshtė (internet), kam ardhur tė gjithė kontaktoni tuaj, mendjen e mia dhe zemra ime mė tha qė tė lidhen me ju pėr miqėsi, njė mik i cili me tė vėrtetė kuptojnė tij ose tė saj mik dhe tė ndajnė ndjenjat e tyre sė bashku. ju lutem pranoni kėrkesėn time, unė besoj se nė distancė ose moshės nuk mund tė jetė njė pengesė, por le tė lidheni me ne dashuri, sepse dashuria ėshtė njė urė qė lidhur larg nė distancė tė afėrt me njėri-tjetrin, unė do tė dėrgoj fotografitė e mia pėr ju menjėherė i merrni pėrgjigjen tuaj nė adresėn time tė emailit
[email protected]
juaji nė dashuri,
sonia
[email protected]
 
     23 06 2011 (20:37)
  soniagodwin

soniagodwin


Register: 23 06 2011
From: Senegal
Points: 0
Nice to meet you,
Emri im ėshtė Miss Sonia, Si unė pėshpėrit lutjen time sonte dhe shkoi nė kėrkim tė njė mik tė mirė nė google qė ėshtė (internet), kam ardhur tė gjithė kontaktoni tuaj, mendjen e mia dhe zemra ime mė tha qė tė lidhen me ju pėr miqėsi, njė mik i cili me tė vėrtetė kuptojnė tij ose tė saj mik dhe tė ndajnė ndjenjat e tyre sė bashku. ju lutem pranoni kėrkesėn time, unė besoj se nė distancė ose moshės nuk mund tė jetė njė pengesė, por le tė lidheni me ne dashuri, sepse dashuria ėshtė njė urė qė lidhur larg nė distancė tė afėrt me njėri-tjetrin, unė do tė dėrgoj fotografitė e mia pėr ju menjėherė i merrni pėrgjigjen tuaj nė adresėn time tė emailit
[email protected]
juaji nė dashuri,
sonia
[email protected]
 
     23 06 2011 (20:37)
  soniagodwin

soniagodwin


Register: 23 06 2011
From: Senegal
Points: 0
Nice to meet you,
Emri im ėshtė Miss Sonia, Si unė pėshpėrit lutjen time sonte dhe shkoi nė kėrkim tė njė mik tė mirė nė google qė ėshtė (internet), kam ardhur tė gjithė kontaktoni tuaj, mendjen e mia dhe zemra ime mė tha qė tė lidhen me ju pėr miqėsi, njė mik i cili me tė vėrtetė kuptojnė tij ose tė saj mik dhe tė ndajnė ndjenjat e tyre sė bashku. ju lutem pranoni kėrkesėn time, unė besoj se nė distancė ose moshės nuk mund tė jetė njė pengesė, por le tė lidheni me ne dashuri, sepse dashuria ėshtė njė urė qė lidhur larg nė distancė tė afėrt me njėri-tjetrin, unė do tė dėrgoj fotografitė e mia pėr ju menjėherė i merrni pėrgjigjen tuaj nė adresėn time tė emailit
[email protected]
juaji nė dashuri,
sonia
[email protected]
 
     23 06 2011 (20:37)
  soniagodwin

soniagodwin


Register: 23 06 2011
From: Senegal
Points: 0
Nice to meet you,
Emri im ėshtė Miss Sonia, Si unė pėshpėrit lutjen time sonte dhe shkoi nė kėrkim tė njė mik tė mirė nė google qė ėshtė (internet), kam ardhur tė gjithė kontaktoni tuaj, mendjen e mia dhe zemra ime mė tha qė tė lidhen me ju pėr miqėsi, njė mik i cili me tė vėrtetė kuptojnė tij ose tė saj mik dhe tė ndajnė ndjenjat e tyre sė bashku. ju lutem pranoni kėrkesėn time, unė besoj se nė distancė ose moshės nuk mund tė jetė njė pengesė, por le tė lidheni me ne dashuri, sepse dashuria ėshtė njė urė qė lidhur larg nė distancė tė afėrt me njėri-tjetrin, unė do tė dėrgoj fotografitė e mia pėr ju menjėherė i merrni pėrgjigjen tuaj nė adresėn time tė emailit
[email protected]
juaji nė dashuri,
sonia
[email protected]
 
     23 06 2011 (20:35)
  soniagodwin

soniagodwin


Register: 23 06 2011
From: Senegal
Points: 0
Nice to meet you,
Emri im ėshtė Miss Sonia, Si unė pėshpėrit lutjen time sonte dhe shkoi nė kėrkim tė njė mik tė mirė nė google qė ėshtė (internet), kam ardhur tė gjithė kontaktoni tuaj, mendjen e mia dhe zemra ime mė tha qė tė lidhen me ju pėr miqėsi, njė mik i cili me tė vėrtetė kuptojnė tij ose tė saj mik dhe tė ndajnė ndjenjat e tyre sė bashku. ju lutem pranoni kėrkesėn time, unė besoj se nė distancė ose moshės nuk mund tė jetė njė pengesė, por le tė lidheni me ne dashuri, sepse dashuria ėshtė njė urė qė lidhur larg nė distancė tė afėrt me njėri-tjetrin, unė do tė dėrgoj fotografitė e mia pėr ju menjėherė i merrni pėrgjigjen tuaj nė adresėn time tė emailit
[email protected]
juaji nė dashuri,
sonia
[email protected]
 
     23 06 2011 (20:35)
  soniagodwin

soniagodwin


Register: 23 06 2011
From: Senegal
Points: 0
Nice to meet you,
Emri im ėshtė Miss Sonia, Si unė pėshpėrit lutjen time sonte dhe shkoi nė kėrkim tė njė mik tė mirė nė google qė ėshtė (internet), kam ardhur tė gjithė kontaktoni tuaj, mendjen e mia dhe zemra ime mė tha qė tė lidhen me ju pėr miqėsi, njė mik i cili me tė vėrtetė kuptojnė tij ose tė saj mik dhe tė ndajnė ndjenjat e tyre sė bashku. ju lutem pranoni kėrkesėn time, unė besoj se nė distancė ose moshės nuk mund tė jetė njė pengesė, por le tė lidheni me ne dashuri, sepse dashuria ėshtė njė urė qė lidhur larg nė distancė tė afėrt me njėri-tjetrin, unė do tė dėrgoj fotografitė e mia pėr ju menjėherė i merrni pėrgjigjen tuaj nė adresėn time tė emailit
[email protected]
juaji nė dashuri,
sonia
[email protected]
 
     23 06 2011 (20:35)
  soniagodwin

soniagodwin


Register: 23 06 2011
From: Senegal
Points: 0
Nice to meet you,
Emri im ėshtė Miss Sonia, Si unė pėshpėrit lutjen time sonte dhe shkoi nė kėrkim tė njė mik tė mirė nė google qė ėshtė (internet), kam ardhur tė gjithė kontaktoni tuaj, mendjen e mia dhe zemra ime mė tha qė tė lidhen me ju pėr miqėsi, njė mik i cili me tė vėrtetė kuptojnė tij ose tė saj mik dhe tė ndajnė ndjenjat e tyre sė bashku. ju lutem pranoni kėrkesėn time, unė besoj se nė distancė ose moshės nuk mund tė jetė njė pengesė, por le tė lidheni me ne dashuri, sepse dashuria ėshtė njė urė qė lidhur larg nė distancė tė afėrt me njėri-tjetrin, unė do tė dėrgoj fotografitė e mia pėr ju menjėherė i merrni pėrgjigjen tuaj nė adresėn time tė emailit
[email protected]
juaji nė dashuri,
sonia
[email protected]
 
     23 06 2011 (20:35)
  soniagodwin

soniagodwin


Register: 23 06 2011
From: Senegal
Points: 0
Nice to meet you,
Emri im ėshtė Miss Sonia, Si unė pėshpėrit lutjen time sonte dhe shkoi nė kėrkim tė njė mik tė mirė nė google qė ėshtė (internet), kam ardhur tė gjithė kontaktoni tuaj, mendjen e mia dhe zemra ime mė tha qė tė lidhen me ju pėr miqėsi, njė mik i cili me tė vėrtetė kuptojnė tij ose tė saj mik dhe tė ndajnė ndjenjat e tyre sė bashku. ju lutem pranoni kėrkesėn time, unė besoj se nė distancė ose moshės nuk mund tė jetė njė pengesė, por le tė lidheni me ne dashuri, sepse dashuria ėshtė njė urė qė lidhur larg nė distancė tė afėrt me njėri-tjetrin, unė do tė dėrgoj fotografitė e mia pėr ju menjėherė i merrni pėrgjigjen tuaj nė adresėn time tė emailit
[email protected]
juaji nė dashuri,
sonia
[email protected]
 
     23 06 2011 (20:35)
Pages     Key     19 Page 1  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19  Total:184 post