logo meemira.com
njoftime pune

     

 
0 Page Total:0 post
Enisa Al HOME FORUMS Lifestyle Tutorial: Lyrja e thonjve
Tutorial: Lyrja e thonjve - 05 07 2012 - 16:16
  Enisa AlProfili per: Enisa Al    

Foto Albumi Enisa Al   

Miqte e Enisa Al  

Forumi juaj Enisa Al   

Lyerja e thonjve eshte nje proces qe shume vajza vendosin t'ua besojne profesionisteve e te paguajne per kete, por ju fare mire, me disa udhezime, mund ta beni kete gje ne shtepi.

Perpara se te filloni lyerjen me ngjyren qe ju deshironi, kini kujdes qe thonjte tuaj te jene plotesisht te pastruar nga ngjyra e meparshme, te prere ne formen e deshiruar e me pas te limuar per t'i dheme lemueshmerine.

Me pjesen e fundit te limes suaj, pastroni mishrat qe ju zene siperfaqen e thoit, keshtu thoi zmadhohet. Me lime , limojeni lehte siperfaqen e thoit ne menyre qe te mos kete reliev.

Pasi keni mbaruar keto, me nje pambuk me pak uje, e pastroni thoin, per ta bere keshtu gati per lyerjen.

Filloni lyerjen, kujdes mishrat dhe anesoret e thoi. Qe thoi te ngjaje me i gjate, ju duhet t'i lini te palyer cepat e tij. Qe te duket sikur i keni bere ne nje profesioniste, lini 1 milimeter te palyer rreze mishrave.

Pas lyerjes se pare, prisni 5-7 minuta dhe lyejini edhe nje here. Keshtu, ju do te keni nje ngjyre me te plote te thoi.

Ne fund, perdorni nje shkelqyes, qe thonjte tuaj te duken te shendetshem e te kuruar me kujdes.
  Share on FaceBook
makina ne shitje

   01 01 1970 (01:00)
Pages     Key     0 Page Total:0 post