logo meemira.com

Original news    English    Italian    Albanian   

Hilton i shmanget burgut
Autor E. iloti - 19 settembre 2010 09:24
  

Paris Hilton do ti shmanget burgut, pasi ka arritur marreveshje shfajesimi.
Ylli televiziv, e cila u arrestua ne Las Vegas muajin e kaluar, pasi ne anten e saj u gjet kokaine, eshte zotuar e fajshme per dy keqberje, qe do te thote se ajo do -

te denohet me nje vit lirim me kusht, por nuk do te kaloje kohe prapa grilave.

Sipas gazetes Las Vegas Review-Journal, biondina 29-vjeare formalisht do te zotohet e fajshme per posedimin e droges dhe per pengim te zyrtarit, kur ajo do te paraqitet ne gjykate gjate te henes.

Nese Paris, e cila kaloi tre jave burgim ne vitin 2007 per shkak te thyerjes se rregullave per vozitje nen ndikimin e alkoolit, do te arrestohet gjate lirimit me kusht, marreveshja e shfajesimit thote se ajo do te qendroje nje vit te plote prapa hekurave. /Telegraf-

Condividi: facebook twitter linkedin myspace technorati yahoo google reddit wikio okno del.icio.us Digg Segnalo
ArchivioArchivio CercaCerca InviaInvia StampaStampa PDFPDF RSSRSS Letture 7026, stampe 8 ©


Meemira.com