logo meemira.com

Original news    English    Italian    Albanian   

Si dhe ku duhet ta puthni femren
Autor Giusi - 23 aprile 2012 15:02
  

Si mendoni lidhur me prekjen e zonave qe femrat u pelqen t'ju preken?
A duhen harruar? Por cilat jane keto zona? Ai dini mirre ose i keni zbuluar te e dashura juaj?
Lidhur me keto pyetje ne nje studim online te revistes mjekeso-

re Men’s Health jane pyetur 1600 femra ku jane marre dhe keto perfundime:

1. Buzet - Shumica e femrave nuk mund ta imagjinojne paralojen pa puthje, e lere me seksin. Prandaj eshte e rendesishme qe gjithmone te filloni me puthje dhe te mbaroni po ashtu me puthje. Kjo eshte nje shenje intimiteti. Shoqeroji puthjet tuaja me ēokollate, krem, copa akulli. Kenaqeni me buzet e saj – puthe butesisht dhe ndonjehere edhe kafshoja.

2. Gjinjte dhe faqet pjese te pashmangshme. Femrave u pelqen t’u prekin gjokset e te dyve njekohesisht. Filloni ngadale, se pari me prekje te buta dhe duke e shtuar intenzitetin e prekjes me gishta. Pastaj ferkojeni ato me te gjithe doren.Prekjet tuaja shoqeroni me buzet dhe gjuhen tuaj. Kini kujdes me dhembet. Perjashtoni ne menyre absolute kafshimin e gjinjeve gjate seksit.

3. Supet - Perderisa putheni, shfrytezoni edhe duart per te monitoruar puthjet e tua edhe ne kete pjese.

4. Veshet - Shpesh nevojitet ve-

tem nje prekje e vogel per te na nxehur. Mos tentoni t’ja prekni pjesen e vesheve ne menyre te eger, por ashtu lehte kafshoni ato, putheni, , por asesi mos provoni t’ja futni gjuhen ne vesh.

5. Qafa – Nje nder prekjet dhe puthjet me senzuale, eshte ne qafe. Shume femra emocionohen vetem me nje puthje te vetme ne kete pjese. Luaj me duart tuaja duke i’a lemuar qafen, afroja frymen tuaj aty dhe puthe.


(lajme.gen.al)

Condividi: facebook twitter linkedin myspace technorati yahoo google reddit wikio okno del.icio.us Digg Segnalo
ArchivioArchivio CercaCerca InviaInvia StampaStampa PDFPDF RSSRSS Letture 51046, stampe 11 ©


Meemira.com