logo meemira.com
njoftime pune

Mesazhe Urimi - Dreams
    


  Mesazhe urimi per Ditelindje!

Nje pellumb i mar te dera jote troke ne krahet e ti ka nje porosi urime ditlindja ty moter Last post by shasivar ahmeti 14 March 2016

  per shoqerine tone

Last post by 01 March 2015

  per shendetin tone

Last post by 01 March 2015

  per shoqen time

Last post by 08 November 2014

  Mesazhe urimi per vitin e ri

[quote=Dreams]Poezi per vitin e ri Ja na erdhi Viti i Ri sa jam i gezuar Por si une qdo femije Last post by polikseni 08 November 2014

  Mesazhe urimi per Maturantet

[quote=heshtjatirone][b]gezuar 20 vjetorin. lumturi paqe dhe mbi te gjitha shendet gjate gjithe jete Last post by Ajo 25 August 2014

  URIME FESTA E KURBAN BAJRMIT

Last post by 15 November 2010


Forum Owner

Regjistruar me: 25 10 2004
Hera e fundit: 20 01 2018
Seksi: male
From:
Total Forume: 28
Total Forum post : 901
Contact owner: Private MS