logo meemira.com
njoftime pune

     

 
1 Page 1 Total:1 post
MeeMira.com HOME FORUMS OFERTA PUNESIMI NE TIRANE DHE QYTETE TE TJERA OFERTE PUNE PER EKONOMIST
OFERTE PUNE PER EKONOMIST - 08 01 2011 - 19:30
  Dreams

Dreams


Register: 25 10 2004
From:
Points: 1564
Tirane, ofroj vend pune Menaxher/e Shitje prane Departamentit te Liçensimeve
Century 21 eshte rrjeti me i madh dhe me i sukseshme i ndermjetesimit te pronave te patundshme ne nivel global. Ky rrjet operon me sukses edhe ne Shqiperi, duke ofruar nje sherbim te plote dhe professional si per agjencite imobiliare qe behen pjese e tij ashtu edhe per klientet dhe konsumatoret qe kryejne transaksione me ndermjetesimin e zyrave qe operojne nen logon Century 21.
Me zgjerimin e aktivitetit te saj, zyra Master Franchaise e Century 21 Albania ne Tirane, kerkon te punesoje nje Menaxher/e Shitje prane Departamentit te Liçensimeve.

Detyrat kryesore konsistojne ne:
Asiston ne planifikimin e licensimeve franchise
Zhvillon analizen rajonale te tregut
Adapton dhe mbledh aplikimet e kandidateve per sistemin franchise
Inicion dhe ndjek procesin e licensimeve
Krijon dhe mban prezantimet e tregut si dhe nderton mjetet dhe vlerat franchise
Bashkepunon me departamentin e tjera, vecanarisht me ate te marketingut.
Kerkesat qe kandidatet duhet te permbushin per kete pozicion jane:
Te kene arsimin e larte, dega menaxhim biznesi.
Te njohin gjuhen angleze
Eksperienca ne pune, sidomos ne fushen e real estate, perben nje avantazh.
Te interesuarit duhet te shprehin interesin dhe dergojne CV me e-mail, para dates 10 Shkurt 2011, ne adresen: [email protected] Ju lutem shenoni ne subjektin e e-mailit “Kandidature per Menaxher/e te Licensimeve Franchise”.
Vetem kandidaturat e perzgjedhura per intervistim do te kontaktohen.
 
     08 01 2011 (19:30)
Pages     Key     1 Page 1 Total:1 post