logo meemira.com
njoftime pune

     

 
0 Page Total:0 post
Dreams HOME FORUMS BASTE DHE LLOTARI SPORTIVE NE SHQIPERI Rregullat - Si te vendosni qendren tuaj te basteve dhe llotarive sportive ?
Rregullat - Si te vendosni qendren tuaj te basteve dhe llotarive sportive ? - 11 08 2010 - 18:51
  DreamsProfili per: Dreams    

Foto Albumi Dreams   

Miqte e Dreams  

Forumi juaj Dreams   

Pershendetje!

Ne kete forum mund te vini qendren tuaj te basteve dhe llotarive sportive.
Lejohen te gjitha qytetet e Shqiperise.
1.Hapni nje teme te re
2.Tek titulli vendosni qytetin dhe emrin e qendres.
3.Tek pershkrimi adresen,numrin e telefonit...dhe nje pershkrim te ambientit.

Me respekt,Roni
  Share on FaceBook
makina ne shitje

   01 01 1970 (01:00)
Pages     Key     0 Page Total:0 post