logo meemira.com
njoftime pune

     

 
1 Page 1 Total:4 post
Dreams HOME FORUMS Moda shqiptare - Veshje dhe acesore ne ndryshem SYZE DIELLI - MODA E FUNDIT
SYZE DIELLI - MODA E FUNDIT - 02 10 2012 - 19:19
  Dreams

Dreams


Register: 25 10 2004
From:
Points: 1564
Keto me duket se ja kam pare Gages..

 
     24 09 2012 (13:42)
  Mice

Mice


Register: 01 03 2010
From:
Points: 998Keto po perderon shum tani shummmmmmmmmmmmmm madje , sidomos ne shqiperi
 
     15 02 2011 (12:21)
  kamikazja

kamikazja


Register: 15 10 2010
From: Albania
Points: 27
Une i kam pas perdor por meqe doli ligji i xhamave te zi si vej mo.
 
     31 01 2011 (11:49)
  Dreams

Dreams


Register: 25 10 2004
From:
Points: 1564
MODELI I Lapo Elkann QE KUSHTONIN ME SHUME SE 1000 EURO,EDHE ISHIN TE PARAT QE ISHIN KOMPLET TE BERA ME KARBON.

 
     23 08 2010 (17:16)
Pages     Key     1 Page 1 Total:4 post