logo meemira.com
njoftime pune

     

 
1 Page 1 Total:1 post
Dreams HOME FORUMS ITALIA - Dokumentat dhe Emigrantet Dokumentat per master ne Itali
Dokumentat per master ne Itali - 26 10 2010 - 15:30
  DreamsProfili per: Dreams    

Foto Albumi Dreams   

Miqte e Dreams  

Forumi juaj Dreams   

Dokumentat per master ne Itali - nje permbledhe artikujsh se si mund te alpikosh per te bere nje master ne Itali.


Duhet te besh perkthimin ne italisht te te gjitha programeve te lendeve qe ke dhene, qe mund ti marresh te fakulteti jot, me pas do ti konsultosh te ministria e arsimt, do ti noterizosh ( aty mund te marresh informacion me plotesues) , dhe do te verifikohen nga ambasada italiane ne ne Shqiperi e cila ti pranon duke te dhene vulen , per te vazhduar me tej ose ti kthen ne rast parregullsie.
Pak a shume kjo eshte praktika.


Per probleme te tilla mund te shfrytezoni edhe portalin www.alb-shkenca.org, nje forum mbarekombetar ku diskutojne studiues e studente shqiptare nga e gjithe bota.
Mund te gjeni edhe atje mbeshtetje e keshilla nga ata qe kane kaluar te njejten rruge si ju per nje master ne Itali.

  Share on FaceBook
makina ne shitje

   01 01 1970 (01:00)
  Dreams

Dreams


Register: 25 10 2004
From:
Points: 1564
nese ka ndonje qe ka bere kete procedure,mund ta shpjegoj me mire ne kete teme.
 
     26 10 2010 (15:30)
Pages     Key     1 Page 1 Total:1 post