logo meemira.com
njoftime pune

ITALIA - Dokumentat dhe Emigrantet - Dreams
    


  Ligji i ri per dokumentat ne Itali!

po po ost e vertet Last post by fatjan xeka 23 January 2014

  Il rilascio del permesso di soggiorno

desha me ditur. nese martohem me nje nenshtetase italiane a mund ta marr sonxhornon pa kontrate pun Last post by gigo 14 March 2011

  Dokumentat per master ne Itali

nese ka ndonje qe ka bere kete procedure,mund ta shpjegoj me mire ne kete teme. Last post by Dreams 26 October 2010

  Ndihme - kerkoj ndihme rreth Emigracionit shqiptar ne Itali !

Edhe nese eshte ne italisht apo gjuhet te tjera...rendesi ka qe te kete te dhenat... Last post by Dreams 09 October 2010

  Sa kohe keni pritur per te rinovuar permesso di soggiorno ?

ketu ne MILANO njoh shefen e kuestures. e terheq gjitmnone dokumentin ne shtepine e saj. :2me1 Last post by gigokob 09 September 2010

  A jeni i kenaqur nga pundhenesi juaj ne Itali?

Quote to: [b]User2038[/b] | User id:[b]20100123102038[/b] | Nr: post:[b]802[/b] | Forum id:[b]48[/b] Last post by Bjondi09 05 February 2010

  Viza per studentet shqiptare ne itali 2010 - 2011

rezultatet e pare te proves se gjuhes dolen pak te shternguara. Shume veta u dogjen.:naze Last post by User2038 05 February 2010


Forum Owner

Regjistruar me: 25 10 2004
Hera e fundit: 20 01 2018
Seksi: male
From:
Total Forume: 28
Total Forum post : 901
Contact owner: Private MS