logo meemira.com
njoftime pune

     

 
3 Page 1  2   3  Total:30 post
BiG MaMa HOME FORUMS Thenie filozofike,domethenese dhe shume aktuale!!! MENDIMI I PARE QE JU SHKON NE MENDJE,NE MENGJES DUKE U PARE PARA PASQYRES...
MENDIMI I PARE QE JU SHKON NE MENDJE,NE MENGJES DUKE U PARE PARA PASQYRES... - 12 10 2010 - 15:21
  ricco

ricco


Register: 26 01 2007
From: Macedonia
Points: 559
Cka dukem aq zi....pas pak kohe shoh qe kam driten fikur edhe perdet leshuar.
 
     12 10 2010 (15:21)
  loli1

loli1


Register: 12 10 2010
From:
Points: 56
dhe nje dite me pak nga pjesa e mbetur e jetes sime, e sotmja po me vjedh dhe nje dite
 
     12 10 2010 (15:18)
  ©Master Mind™

©Master Mind™


Register: 16 11 2008
From:
Points: 1384
Sa vone qe u zgjova dhe sot, pse jam kaq rehat
 
     07 09 2010 (20:14)
  Morena1

Morena1


Register: 07 09 2010
From: Greece
Points: 122
Nje dite me e madhe Moren ,rendesi ka qe te jesh mire
 
     07 09 2010 (19:21)
  BiG MaMa

BiG MaMa


Register: 10 02 2010
From: Sweden
Points: 344
Quote to: User111103 | User id:20100124111103 | Nr: post:13161 | Forum id:66 | Data:Apr Tue 27 04 2010 (12:12:45) |
;););););)sa e forte!

-Kush iken ne pune!!!:)
 
     14 05 2010 (14:17)
  sy jeshili

sy jeshili


Register: 11 02 2010
From: Albania
Points: 399
boh kam nje dit shum te lodhmshme sot
 
     12 05 2010 (16:26)
  Ester

Ester


Register: 15 02 2010
From:
Points: 12
Quote to: huaneta | User id:668 | Nr: post:13742 | Forum id:66 | Data:May Mon 03 05 2010 (09:31:26) |
si nuk u shendosha njeher
 
     03 05 2010 (10:26)
  huaneta

huaneta


Register: 05 03 2010
From:
Points: 1813
sa e mil qe jam:)
 
     03 05 2010 (09:31)
  Savina

 Savina


Register: 15 03 2010
From: Greece
Points: 721
TJA FUS GJUMIT PRAP
 
     03 05 2010 (09:14)
  SWEET ANGEL

SWEET ANGEL


Register: 28 01 2010
From: Albania
Points: 32
Quote to: User111103 | User id:20100124111103 | Nr: post:13161 | Forum id:66 | Data:Apr Tue 27 04 2010 (12:12:45) |
;););)

UNE THEM ISHALLA JA KALOJ MIRE SOT TE JETE NEJ DITE E MIRE PER MUA E KJO E SOTMJA
 
     27 04 2010 (16:13)
Pages     Key     3 Page 1  2   3  Total:30 post