logo meemira.com
njoftime pune

     

 
6 Page 1  2   3   4   5   6  Total:52 post
BiG MaMa HOME FORUMS Thenie filozofike,domethenese dhe shume aktuale!!! Pse meshkujt duhet te ndihen superiore?
Pse meshkujt duhet te ndihen superiore? - 01 07 2012 - 18:09
  BiG MaMaProfili per: BiG MaMa    

Foto Albumi BiG MaMa   

Miqte e BiG MaMa  

Forumi juaj BiG MaMa   


Une personalisht kam idete e mia ne lidhje me kete gje,por wellcome
diskutojme bashke...
  Share on FaceBook
makina ne shitje

   01 01 1970 (01:00)
  Divine

Divine


Register: 16 02 2010
From:
Points: 2
sepse jane pak "budallenj " prandaj dhe kane "ndjenjen e superiotiret "pak me te zhvilluar se femrat
 
     01 07 2012 (18:09)
  ricco

ricco


Register: 26 01 2007
From: Macedonia
Points: 559
Askund nuk shkruan kjo gje!
 
     17 03 2011 (10:01)
  gigo

gigo


Register: 29 01 2010
From: Italy
Points: 307
SOLE ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
SOLE ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
SOLE ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
SOLE ka thene me pare:
O gigo me pak fjal na cave daullen vellai
superiorin ec beje me gruan tende e jo me kedo,se sta ka qefin njeri

tung
SOLE-55|Data:16 03 2011 -20:20|post:36730|
o ti goc, po degjo tani..! ky eshte nje forum i lire ku te gjithe shprehim mendimet tona rreth shoqerise perkatesisht ketu po flasim per rolin e mashkullit dhe femres ne shoqeri. tani une shpreh mendimin tim e ti ke te drejte te kundershtosh por do ishte me mire ti aprovosh mendimet e mia sepse e din ti pra, aq mundesi keni, pra kapaciteti juaj eshte i limituar kupton ahahahah.


gigo-86|Data:16 03 2011 -20:28|post:36731|


Mi fai pena....anzi mi fai schifo

SOLE-55|Data:16 03 2011 -20:32|post:36732|

ca dmth se nuk kuptoj

gigo-86|Data:16 03 2011 -21:04|post:36741|


Hmmm po me ben te ve ne dyshim inteligjencen mashkullore, ne kete rast,inteligjencen tende

tung
SOLE-55|Data:16 03 2011 -21:06|post:36743|

me vjen keq qe nuk di italishten tende

gigo-86|Data:16 03 2011 -21:09|post:36745|


ske se si te dish italishten time,kur sdi italishten e italianeve

tung
SOLE-55|Data:16 03 2011 -21:11|post:36746|
kur italianet nuk kuptojne italishten e neri-tjetrit do ti kuptoj une. pale pale tung

 
     16 03 2011 (21:13)
  SOLE

 SOLE


Register: 28 01 2010
From:
Points: 2054
gigo ka thene me pare:
SOLE ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
SOLE ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
SOLE ka thene me pare:
O gigo me pak fjal na cave daullen vellai
superiorin ec beje me gruan tende e jo me kedo,se sta ka qefin njeri

tung
SOLE-55|Data:16 03 2011 -20:20|post:36730|
o ti goc, po degjo tani..! ky eshte nje forum i lire ku te gjithe shprehim mendimet tona rreth shoqerise perkatesisht ketu po flasim per rolin e mashkullit dhe femres ne shoqeri. tani une shpreh mendimin tim e ti ke te drejte te kundershtosh por do ishte me mire ti aprovosh mendimet e mia sepse e din ti pra, aq mundesi keni, pra kapaciteti juaj eshte i limituar kupton ahahahah.


gigo-86|Data:16 03 2011 -20:28|post:36731|


Mi fai pena....anzi mi fai schifo

SOLE-55|Data:16 03 2011 -20:32|post:36732|

ca dmth se nuk kuptoj

gigo-86|Data:16 03 2011 -21:04|post:36741|


Hmmm po me ben te ve ne dyshim inteligjencen mashkullore, ne kete rast,inteligjencen tende

tung
SOLE-55|Data:16 03 2011 -21:06|post:36743|

me vjen keq qe nuk di italishten tende

gigo-86|Data:16 03 2011 -21:09|post:36745|


ske se si te dish italishten time,kur sdi italishten e italianeve

tung
 
     16 03 2011 (21:11)
  gigo

gigo


Register: 29 01 2010
From: Italy
Points: 307
SOLE ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
SOLE ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
SOLE ka thene me pare:
O gigo me pak fjal na cave daullen vellai
superiorin ec beje me gruan tende e jo me kedo,se sta ka qefin njeri

tung
SOLE-55|Data:16 03 2011 -20:20|post:36730|
o ti goc, po degjo tani..! ky eshte nje forum i lire ku te gjithe shprehim mendimet tona rreth shoqerise perkatesisht ketu po flasim per rolin e mashkullit dhe femres ne shoqeri. tani une shpreh mendimin tim e ti ke te drejte te kundershtosh por do ishte me mire ti aprovosh mendimet e mia sepse e din ti pra, aq mundesi keni, pra kapaciteti juaj eshte i limituar kupton ahahahah.


gigo-86|Data:16 03 2011 -20:28|post:36731|


Mi fai pena....anzi mi fai schifo

SOLE-55|Data:16 03 2011 -20:32|post:36732|

ca dmth se nuk kuptoj

gigo-86|Data:16 03 2011 -21:04|post:36741|


Hmmm po me ben te ve ne dyshim inteligjencen mashkullore, ne kete rast,inteligjencen tende

tung
SOLE-55|Data:16 03 2011 -21:06|post:36743|

me vjen keq qe nuk di italishten tende
 
     16 03 2011 (21:09)
  SOLE

 SOLE


Register: 28 01 2010
From:
Points: 2054
gigo ka thene me pare:
SOLE ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
SOLE ka thene me pare:
O gigo me pak fjal na cave daullen vellai
superiorin ec beje me gruan tende e jo me kedo,se sta ka qefin njeri

tung
SOLE-55|Data:16 03 2011 -20:20|post:36730|
o ti goc, po degjo tani..! ky eshte nje forum i lire ku te gjithe shprehim mendimet tona rreth shoqerise perkatesisht ketu po flasim per rolin e mashkullit dhe femres ne shoqeri. tani une shpreh mendimin tim e ti ke te drejte te kundershtosh por do ishte me mire ti aprovosh mendimet e mia sepse e din ti pra, aq mundesi keni, pra kapaciteti juaj eshte i limituar kupton ahahahah.


gigo-86|Data:16 03 2011 -20:28|post:36731|


Mi fai pena....anzi mi fai schifo

SOLE-55|Data:16 03 2011 -20:32|post:36732|

ca dmth se nuk kuptoj

gigo-86|Data:16 03 2011 -21:04|post:36741|


Hmmm po me ben te ve ne dyshim inteligjencen mashkullore, ne kete rast,inteligjencen tende

tung
 
     16 03 2011 (21:06)
  gigo

gigo


Register: 29 01 2010
From: Italy
Points: 307
SOLE ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
SOLE ka thene me pare:
O gigo me pak fjal na cave daullen vellai
superiorin ec beje me gruan tende e jo me kedo,se sta ka qefin njeri

tung
SOLE-55|Data:16 03 2011 -20:20|post:36730|
o ti goc, po degjo tani..! ky eshte nje forum i lire ku te gjithe shprehim mendimet tona rreth shoqerise perkatesisht ketu po flasim per rolin e mashkullit dhe femres ne shoqeri. tani une shpreh mendimin tim e ti ke te drejte te kundershtosh por do ishte me mire ti aprovosh mendimet e mia sepse e din ti pra, aq mundesi keni, pra kapaciteti juaj eshte i limituar kupton ahahahah.


gigo-86|Data:16 03 2011 -20:28|post:36731|


Mi fai pena....anzi mi fai schifo

SOLE-55|Data:16 03 2011 -20:32|post:36732|

ca dmth se nuk kuptoj
 
     16 03 2011 (21:04)
  SOLE

 SOLE


Register: 28 01 2010
From:
Points: 2054
gigo ka thene me pare:
SOLE ka thene me pare:
O gigo me pak fjal na cave daullen vellai
superiorin ec beje me gruan tende e jo me kedo,se sta ka qefin njeri

tung
SOLE-55|Data:16 03 2011 -20:20|post:36730|
o ti goc, po degjo tani..! ky eshte nje forum i lire ku te gjithe shprehim mendimet tona rreth shoqerise perkatesisht ketu po flasim per rolin e mashkullit dhe femres ne shoqeri. tani une shpreh mendimin tim e ti ke te drejte te kundershtosh por do ishte me mire ti aprovosh mendimet e mia sepse e din ti pra, aq mundesi keni, pra kapaciteti juaj eshte i limituar kupton ahahahah.


gigo-86|Data:16 03 2011 -20:28|post:36731|


Mi fai pena....anzi mi fai schifo
 
     16 03 2011 (20:32)
  gigo

gigo


Register: 29 01 2010
From: Italy
Points: 307
SOLE ka thene me pare:
O gigo me pak fjal na cave daullen vellai
superiorin ec beje me gruan tende e jo me kedo,se sta ka qefin njeri

tung
SOLE-55|Data:16 03 2011 -20:20|post:36730|
o ti goc, po degjo tani..! ky eshte nje forum i lire ku te gjithe shprehim mendimet tona rreth shoqerise perkatesisht ketu po flasim per rolin e mashkullit dhe femres ne shoqeri. tani une shpreh mendimin tim e ti ke te drejte te kundershtosh por do ishte me mire ti aprovosh mendimet e mia sepse e din ti pra, aq mundesi keni, pra kapaciteti juaj eshte i limituar kupton ahahahah.

 
     16 03 2011 (20:28)
  SOLE

 SOLE


Register: 28 01 2010
From:
Points: 2054
O gigo me pak fjal na cave daullen vellai
superiorin ec beje me gruan tende e jo me kedo,se sta ka qefin njeri

tung
 
     16 03 2011 (20:20)
Pages     Key     6 Page 1  2   3   4   5   6  Total:52 post