logo meemira.com
njoftime pune

     

 
5 Page 1  2   3   4   5  Total:47 post
BiG MaMa HOME FORUMS Thenie filozofike,domethenese dhe shume aktuale!!! Cfare duhet te beje nje femer?
Cfare duhet te beje nje femer? - 17 04 2011 - 17:26
  BiG MaMaProfili per: BiG MaMa    

Foto Albumi BiG MaMa   

Miqte e BiG MaMa  

Forumi juaj BiG MaMa   Te sillet ashtu sic ka emrin,dmth si femer!:)

Mire se vini me sugjerimet tuaja....
  Share on FaceBook
makina ne shitje

   01 01 1970 (01:00)
  gigo

gigo


Register: 29 01 2010
From: Italy
Points: 307
SOLE ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
SOLE ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
SoLe ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
na pra
gigo-86|Data:12 02 2011 -21:36|post:35547|
O gigo na merzite lol me kete cinizmin tend. basta ,no?
SoLe -55|Data:12 02 2011 -21:38|post:35548|


na dhe ti pra nje shuper prapanices
gigo-86|Data:12 02 2011 -21:49|post:35549|


na edhe ti pra nje qorr kokes
SOLE-55|Data:12 02 2011 -22:03|post:35553|


boll tani. mjaft me lufte , bejme dashuri
gigo-86|Data:17 04 2011 -10:43|post:37393|


Dashuri shko bej me gjith far e fisin tend...po deshe edhe pa dallim gjinije....qorr i ndyr


Edhe mos ha shum se te ben keq,me keq se cte ka ber der me sot.... lango
SOLE-55|Data:17 04 2011 -16:54|post:37397|


opopop cjane ne gjendje te shkruajne keto femra.
 
     17 04 2011 (17:26)
  SOLE

 SOLE


Register: 28 01 2010
From:
Points: 2054
gigo ka thene me pare:
SOLE ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
SoLe ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
na pra
gigo-86|Data:12 02 2011 -21:36|post:35547|
O gigo na merzite lol me kete cinizmin tend. basta ,no?
SoLe -55|Data:12 02 2011 -21:38|post:35548|


na dhe ti pra nje shuper prapanices
gigo-86|Data:12 02 2011 -21:49|post:35549|


na edhe ti pra nje qorr kokes
SOLE-55|Data:12 02 2011 -22:03|post:35553|


boll tani. mjaft me lufte , bejme dashuri
gigo-86|Data:17 04 2011 -10:43|post:37393|


Dashuri shko bej me gjith far e fisin tend...po deshe edhe pa dallim gjinije....qorr i ndyr


Edhe mos ha shum se te ben keq,me keq se cte ka ber der me sot.... lango
 
     17 04 2011 (16:54)
  gigo

gigo


Register: 29 01 2010
From: Italy
Points: 307
SOLE ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
SoLe ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
na pra
gigo-86|Data:12 02 2011 -21:36|post:35547|
O gigo na merzite lol me kete cinizmin tend. basta ,no?
SoLe -55|Data:12 02 2011 -21:38|post:35548|


na dhe ti pra nje shuper prapanices
gigo-86|Data:12 02 2011 -21:49|post:35549|


na edhe ti pra nje qorr kokes
SOLE-55|Data:12 02 2011 -22:03|post:35553|


boll tani. mjaft me lufte , bejme dashuri
 
     17 04 2011 (10:43)
  User025448

User025448
une besoj se femra eshte aq e zgjuar sa di te maskohet kur i duhet te maskohet dhe te nxjerr shpirtin e saj luftarak kur nje sfide i del perpara
 
     17 04 2011 (09:47)
  SOLE

 SOLE


Register: 28 01 2010
From:
Points: 2054
gigo ka thene me pare:
SoLe ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
na pra
gigo-86|Data:12 02 2011 -21:36|post:35547|
O gigo na merzite lol me kete cinizmin tend. basta ,no?
SoLe -55|Data:12 02 2011 -21:38|post:35548|


na dhe ti pra nje shuper prapanices
gigo-86|Data:12 02 2011 -21:49|post:35549|


na edhe ti pra nje qorr kokes
 
     12 02 2011 (22:03)
  gigo

gigo


Register: 29 01 2010
From: Italy
Points: 307
SoLe ka thene me pare:
gigo ka thene me pare:
na pra
gigo-86|Data:12 02 2011 -21:36|post:35547|
O gigo na merzite lol me kete cinizmin tend. basta ,no?
SoLe -55|Data:12 02 2011 -21:38|post:35548|


na dhe ti pra nje shuper prapanices
 
     12 02 2011 (21:49)
  SOLE

 SOLE


Register: 28 01 2010
From:
Points: 2054
gigo ka thene me pare:
na pra
gigo-86|Data:12 02 2011 -21:36|post:35547|
O gigo na merzite lol me kete cinizmin tend. basta ,no?
 
     12 02 2011 (21:38)
  gigo

gigo


Register: 29 01 2010
From: Italy
Points: 307
na pra
 
     12 02 2011 (21:36)
  DaNi.

DaNi.


Register: 19 09 2006
From: Italy
Points: 534
gigo ka thene me pare:
nje femer moderne te jete e pavarur e forte dhe te sillet pak pak si k..k
gigo-86|Data:12 02 2011 -21:23|post:35535|
UNE JAM NJE NGA ATO FEMRAT MODERNE ...E PAVARUR ...E FORTE POR NUK JAM K...K SI THU TI

 
     12 02 2011 (21:26)
  gigo

gigo


Register: 29 01 2010
From: Italy
Points: 307
nje femer moderne te jete e pavarur e forte dhe te sillet pak pak si k..k
 
     12 02 2011 (21:23)
Pages     Key     5 Page 1  2   3   4   5  Total:47 post