logo meemira.com
njoftime pune

     

 
2 Page 1  2  Total:18 post
Kalendari HOME FORUMS Humor Shqiptar Video Humoristike dhe aksidente humoristike
Video Humoristike dhe aksidente humoristike - 03 12 2012 - 23:54
  Dreams

Dreams


Register: 25 10 2004
From:
Points: 1564
dasma shqiptare plot surpriza dhe humor
 
     03 12 2012 (23:54)
  Divine

Divine


Register: 16 02 2010
From:
Points: 2
 
     03 03 2011 (09:18)
  Dreams

Dreams


Register: 25 10 2004
From:
Points: 1564
 
     27 01 2011 (22:26)
  erotika

erotika


Register: 05 09 2010
From:
Points: 54
 
     08 12 2010 (15:47)
  Dreams

Dreams


Register: 25 10 2004
From:
Points: 1564
Sherr ne fushe fubolli


 
     12 09 2010 (20:00)
  Morena1

Morena1


Register: 07 09 2010
From: Greece
Points: 122
RONI ka thene me pare:
Edi Rama me sopate ne dote


RONI-2|Data:12 09 2010 -19:54|post:25491|


 
     12 09 2010 (19:58)
  Dreams

Dreams


Register: 25 10 2004
From:
Points: 1564
Edi Rama me sopate ne dote

 
     12 09 2010 (19:54)
  PRIDE

PRIDE


Register: 28 01 2010
From: Albania
Points: 197
©Master Mind™ ka thene me pare:
Largoni te vegjelit nga ekrani hahaha
©Master Mind™-29|Data:12 09 2010 -16:50|post:25433|


Kaq shume te paska pelqy Igli sa e ke hedh 2 here
 
     12 09 2010 (19:08)
  ©Master Mind™

©Master Mind™


Register: 16 11 2008
From:
Points: 1384
Largoni te vegjelit nga ekrani hahaha
 
     12 09 2010 (16:50)