logo meemira.com

     

 
2 Page 1  2  Total:18 post
Kalendari HOME FORUMS Humor Shqiptar Video Humoristike dhe aksidente humoristike
Video Humoristike dhe aksidente humoristike - 03 12 2012 - 23:54
  KalendariProfili per: Kalendari    

Foto Albumi Kalendari   

Miqte e Kalendari  

Forumi juaj Kalendari   

Videot qe jua kane bere me shume per te qeshur...

  Share on FaceBook

   01 01 1970 (01:00)
  Dreams

Dreams


Register: 25 10 2004
From:
Points: 1562
dasma shqiptare plot surpriza dhe humor
 
     03 12 2012 (23:54)
  Divine

Divine


Register: 16 02 2010
From:
Points: 2
 
     03 03 2011 (09:18)
  Dreams

Dreams


Register: 25 10 2004
From:
Points: 1562
 
     27 01 2011 (22:26)
  erotika

erotika


Register: 05 09 2010
From:
Points: 54
 
     08 12 2010 (15:47)
  Dreams

Dreams


Register: 25 10 2004
From:
Points: 1562
Sherr ne fushe fubolli


 
     12 09 2010 (20:00)
  Morena1

Morena1


Register: 07 09 2010
From: Greece
Points: 122
RONI ka thene me pare:
Edi Rama me sopate ne dote


RONI-2|Data:12 09 2010 -19:54|post:25491|


 
     12 09 2010 (19:58)
  Dreams

Dreams


Register: 25 10 2004
From:
Points: 1562
Edi Rama me sopate ne dote

 
     12 09 2010 (19:54)