logo meemira.com
njoftime pune

     

 
3 Page 1  2   3  Total:24 post
SWEET ANGEL HOME FORUMS FOL NGA ZEMRA FALEMINDERIT PER
FALEMINDERIT PER - 24 11 2016 - 18:44
  Divine

Divine


Register: 16 02 2010
From:
Points: 2
Faleminderit qe ike "me bisht nen shale".
 
     23 01 2016 (13:07)
  gigo

gigo


Register: 29 01 2010
From: Italy
Points: 307
fmn shume per ofendimin....ah njerezi e poshter
 
     17 04 2011 (17:33)
  Savina

 Savina


Register: 15 03 2010
From: Greece
Points: 721
faleminderit per.... banned qe me dhe
 
     16 04 2011 (14:33)
  gigokob

gigokob


Register: 31 08 2010
From: Italy
Points: 64
TIA ka thene me pare:
gigokob ka thene me pare:
falem,inderit o allah per gjithe ate bollek.. e din vet ti
gigokob-5682|Data:11 09 2010 -21:34|post:25338|Falemderimi edhe nga une shkon per ALLAHUN e madherishem per cdogje qe ka dhuru ne kete Dynja.

Bera quote komentin tende meqe kishe shkru Allah.

te pershendes me kete kengen posht.


TIA-62|Data:11 09 2010 -21:49|post:25366|
allahu qofte me ty e ta beft zemren mal.

TE LUMTE GOJA O CUCE
 
     07 04 2011 (20:23)
  User181015

User181015
falenderoj zotin qe kame 2 prinder te mrekullushem .I THEM BABIT TIM QE E DUA SHUME DHE TONIT E ERIT U THEM QE JU DUA ME SHPIRTE NE JETE .TE FALENDEROJ O ZOT EQE ME MBRON DHE ME JEP DITURIN E JETES .TE FALEMDEROJ O ZOTE QE JAME KRIJESA JOTE
 
     04 04 2011 (16:25)
  Morena1

Morena1


Register: 07 09 2010
From: Greece
Points: 122
Faleminderit zotit, qe kam familjen te mrekullueshme!!!
 
     08 11 2010 (14:35)
  ricco

ricco


Register: 26 01 2007
From: Macedonia
Points: 559
Faleminderimi e meriton nga ana ime vetem i LARTEMADHERISHMI,KRIJUESI.
 
     08 11 2010 (09:14)
  keli

keli


Register: 14 03 2010
From: Albania
Points: 12
flm qe me le se me kishe car bythen ter keto kohe
 
     07 11 2010 (14:50)
  summer_spell

summer_spell


Register: 11 05 2008
From: Albania
Points: 69
momentet e bukura qe me ke dhuruar ..
 
     07 11 2010 (00:29)
  TIA

TIA


Register: 28 01 2010
From:
Points: 578
gigokob ka thene me pare:
falem,inderit o allah per gjithe ate bollek.. e din vet ti
gigokob-5682|Data:11 09 2010 -21:34|post:25338|Falemderimi edhe nga une shkon per ALLAHUN e madherishem per cdogje qe ka dhuru ne kete Dynja.

Bera quote komentin tende meqe kishe shkru Allah.

te pershendes me kete kengen posht.

 
     11 09 2010 (21:49)
Pages     Key     3 Page 1  2   3  Total:24 post