logo meemira.com
njoftime pune

     

 
2 Page 1  2  Total:12 post
SWEET ANGEL HOME FORUMS ART DHE KULTURE PROVIMI PERFUNDIMTAR
PROVIMI PERFUNDIMTAR - 05 02 2011 - 23:13
  SWEET ANGELProfili per: SWEET ANGEL    

Foto Albumi SWEET ANGEL   

Miqte e SWEET ANGEL  

Forumi juaj SWEET ANGEL   

[b]NEPER GJIMNAZE ESHTE VENDOSUR QE TE MERRET PARASYSH PROVIMI PERFUNDIMTAR PER BAZE, I CILI KA NJE PERQINDJE PREJ 0.75 PERQIND. SHUME NUK JANE DAKORT ME KETE PASI ULET SHUME MESATARJA E TYRE, NESE KENI NJOHURI MBI KETE TEME ,, MUND TE SHPREHNI MENDIMIN TUAJ,, CILA ESHTE E MIRA E KETIJ VENDIMI PARE NGA MIN, ARS./


NESE NJE STUDENT KA NOTA TE MARRE ME GOJE GJATE ORES SE MESIMIT PESH 10 10 10 9 = 39 E PJESTOJME PER 4 = 9.75 KETE MESATARE NE E SHUMEZOJME ME 0.25=2.43 DHE NESE KA NOTA TE MARRE NE PROVIME SI PSH 9 9 10 =28 E PJESTPJME PER 3=9.3 KETE MESATARE TE PROVIMIT NE E SHUMEZOJME ME 0.75=6.97.. SHUMEN E DALE PREJ NOTES SEPROVIMET ME SHUME E DALE PREJ NOTES ME GOJE E MBLEDHIM DHE DEL MESATARJA PERFUNDIMTARE E STUDENTIT QE NADELE NE KETE RAST 2.43+6.97=9.4 9.4 ESHTE MESATARJA E NEXENSIT E KJO VETEM NESE AI NUK KA NOTA TE MARRE PUNIME APO PROJEKTE SEPSE ATH DO KISHIM NDARJE TE PERQINDJES


PROVIME=0.75
PROJEKTE /PUNIME=O.15
MESIME=0.10

KY VENDIM APLIKOHET EDHE NEPER UNIVERSITETE
PER MENDIMIN TIM ESHTE SHUME MIRE PASI NEXENSI DO KETE EM SHUME PERGJEGJESI NE MESIMET E TIJ EDHE PSE MUND TI DALE NJE MESATARE E ULET FARE SEPSE NJE NXESI TE DOBET QE KA NOTA TE PERGJITHSHME DUKE FUTUR KETU E PROVIME SI PSH NOTA TE TILLA 5555 444 5 ATH PO TE BEJME NJE LLOGARI I DEL 4 MESATARJA PRA ESHTE NGELES
.
  Share on FaceBook
makina ne shitje

   01 01 1970 (01:00)
  MeeMira.com

MeeMira.com


Register: 22 01 2010
From:
Points: 61
Provimi perfundimtar tashme sa vjen edhe behet em i veshtire,plus qe tashme kontrollohen direkt nga komision i jashtem.
 
     05 02 2011 (23:13)
  User002909

User002909
User154509 ka thene me pare:
Kjo strategji ka ekzistuar ne univesitete sepse studentet me shume marin leksione dhe eshte e paket mundesia per pergjigje gojore dhe prandaj fleresohen me shume me testedhe nota baze eshte testimi sepse katrollohen per nje kapitullte gjithe
tani do aplikohet ne shkollat e mesme dhe ne ciklin 9 vjecar.
kjo strategji nuk eshte e pranushme per ta sepse:kur ai nxenes ka 3 10 ne pergjigje gojore dhe nje 7 ne testim kjo per ate eshte fundosje.do isha dakort qe kjo perqinde te ishte me e ulet si fillim sa te ambjetoheshin.
psh.mos te ishte 0,75%por 0,50%[/b]
User154509-20100125154509|Data:06 02 2010 -10:36|post:821|


[b]
[i][/i][u][/u]
[code][/code][quote][/quote][urlcode][/urlcode][youtubeid][/youtubeid][img][/img][size=25][/size]
 
     26 10 2010 (20:56)
  SWEET ANGEL

SWEET ANGEL


Register: 28 01 2010
From: Albania
Points: 32
Quote to: huaneta | User id:668 | Nr: post:17325 | Forum id:19 | Data:May Thu 27 05 2010 (13:50:46) |
FLM NETUSHE
PERSONALISHT ME PELQEN KJO GJE PAK E VESHTIRE ME DUKET SESPE DUHET TE MESOSH SHUME APO JO PER TE MARRE TE PAKTEN GJIMNAZIN POR ESHTE GJE E MIRE , JO SI TEK NE QE TE GJITHE E MARRIN E TE GJITHE SHKOJNE NE SHKOLLE TE LARTE ME APO PA PERQINDJE
 
     27 05 2010 (18:12)
  huaneta

huaneta


Register: 05 03 2010
From:
Points: 1813
Quote to: SWEET ANGEL | User id:53 | Nr: post:17323 | Forum id:19 | Data:May Thu 27 05 2010 (13:38:10) |
E di si eshte puna ktu ke ne ne Kosove eshte kshu me sa mbaj mend nga vitet e kaluara si ka qen.Nxenesit tashi u nenshtrohen nje testi i cili quhet test kombetar ai test ka 100 pytje e kalushmeria eti eshte 51%nese tubon kaq perqindje atehere merr diplomen e shkolles se mesme.Pastaj mund te konkurosh ne fakultet ne cilen do dege qe deshiron ,per ne fakultet me duket se duhet te kesh perqindjen tjeter te mbetur ,po me mir eshte qe nga testi kombtar te mbledhesh me shume pike sepse ke me shume mundesi per pranim ne fakultet.Eee mbeta kur merr diplomen atehere nenshtrohesh tesitit te fakultetit i cili ka pytje amo spo me kujtohet sa dhe ne fund eshte mblidhen piket qe ke tubu nga testi kombtar pastaj ato te testit te fakultetit dhe piket qe mer nga suksesi i arritur gjat 3 viteve ne gjimnaz ,kjo eshte.Ne ke noj pytje tjeter vetem me thuaj dhe shpresoj te pergjigjem..uroj qe te sqarova sado pak:)
 
     27 05 2010 (13:50)
  SWEET ANGEL

SWEET ANGEL


Register: 28 01 2010
From: Albania
Points: 32
Quote to: SWEET ANGEL | User id:53 | Nr: post:1709 | Forum id:19 | Data:Feb Thu 18 02 2010 (09:31:16) |
JAM SHUME KURJOZE TE DI NESE ZBATOHET I NJETI LIGJ EDHE NE KOSOVE PERSA I PERKET PERQINDJES , APO SESI VLERSOHEN ATJE STUDENTET, E KA PERQINDJE TE NDRYSHME PER PROVIMET APO PROJEKTET QE ATA BEJNE GJATE VITIT SHKOLLOR
 
     27 05 2010 (13:38)
  SWEET ANGEL

SWEET ANGEL


Register: 28 01 2010
From: Albania
Points: 32
Quote to: Dana. | User id:12 | Nr: post:1015 | Forum id:19 | Data:Feb Mon 08 02 2010 (20:48:57) |
dana shkurt fare ai nxenese qe ka tre 10 e 1 9 pesh i del mesatarja 9 e jo 10 apo me e ulet varet
 
     18 02 2010 (09:31)
  DaNi.

DaNi.


Register: 19 09 2006
From: Italy
Points: 534
booooooooooooo asigjo skuptova une
paskan bo nryshime anej
 
     08 02 2010 (20:48)
  ANGEL BOY

ANGEL BOY


Register: 07 02 2010
From: Albania
Points: 678
me kete medot qe kan ber ministria e arsimit eshte mir po ka sh yckla se fiton ai qe meso e jo ai qe nuk di ca eshte shkolla po kjo karta bolonjes e ka bo loshm universitet sidomos
 
     08 02 2010 (19:34)
  User142916

User142916
Quote to: User154509 | User id:20100125154509 | Nr: post:821 | Forum id:19 | Data:Feb Sat 06 02 2010 (10:36:27) |
 
     06 02 2010 (14:30)
  User154509

User154509
Quote to: [b]SWEET ANGEL | User id:53 | Nr: post:826 | Forum id:19 | Data:Feb Sat 06 02 2010 (11:00:00) |
pergjigjen e kishe nga une
por mos prit shume komente se nuk e din te gjithe[/b]
 
     06 02 2010 (11:33)
Pages     Key     2 Page 1  2  Total:12 post