logo meemira.com
njoftime pune

ART DHE KULTURE - SWEET ANGEL
    


  POEZI KUJTESE

Last post by 24 April 2013

  100 Vjet Pavaresi - Fotot me te bukura per 28 Nentorin

MOMENTET E NDARJES SE TORTES FESTIVE NE KRYEQYTET [youtubeid]PEBu06kPKE8[/youtubeid] Last post by Dreams 30 November 2012

  FLASIM PER GJUHEN TONE E SI PERDORET AJO SOT?

Ne keto faqe do te gjeni informacione mbi jeten dhe krijimtarine si dhe krijimet e 335 letrareve s Last post by Dreams 22 November 2012

  motivi social

Last post by 14 November 2012

  LIBRI I DAN BROWN"KODI I DA VINIT"

nuk e kam lexuar Last post by kercovari 26 November 2011

  ROMANE TE NDRYSHME

[align=right][/align] Last post by User-1122131918 12 May 2011

  SI MENDONI PER PIKTUREN E DA VINCIT

Mendoj se Mona Liza eshte lavire...ka te shkoj me percjell-nuk mi largon syte! Last post by ricco 14 March 2011

  CILET JANE DISA NGA FAKTORET QE PENGOJNE ZHVILLIMIN EKONOMIK

[quote=Micushe Shpirtushe][quote=©Master Mind™]Micushe Shpirtushe eshte nje faktor qe pengon zhvilli Last post by ©Master Mind™ 13 February 2011

  MOSZBATIMI I LIGJEVE ESHTE ME MIRE SE MOSEKZISTENCA E LIGJEVE?

[quote=SWEET ANGEL][b]UNE MENDOJ SE ESHTE ME MIRE MOSZBATIMI I LIGJEVE SESA MOSEKZISTENCA E LIGJEVE Last post by Divine 12 February 2011


  PROVIMI PERFUNDIMTAR

Provimi perfundimtar tashme sa vjen edhe behet em i veshtire,plus qe tashme kontrollohen direkt nga Last post by MeeMira.com 05 February 2011


Forum Owner

Regjistruar me: 28 01 2010
Hera e fundit: 07 02 2011
Seksi: female
From: Albania
Total Forume: 7
Total Forum post : 1846
Contact owner: Private MS