logo meemira.com
njoftime pune

     

 
94 Page 1  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93   94  Total:936 post
Mice HOME FORUMS Une antaraj me e re ne ket WEB Shkruaj cfare te duash.......
Shkruaj cfare te duash....... - 05 11 2015 - 20:34
  MiceProfili per: Mice    

Foto Albumi Mice   

Miqte e Mice  

Forumi juaj Mice   

Te qeshim te gjith pa dallim ngjyre,feje :)

Shkruani cfare tju vi ndermend esht e lir per gjithcka  Share on FaceBook
makina ne shitje

   01 01 1970 (01:00)
  Divine

Divine


Register: 16 02 2010
From:
Points: 2


Mos ki frike te injorojne,por te jesh injorant/e
 
     05 11 2015 (20:34)
  Divine

Divine


Register: 16 02 2010
From:
Points: 2


Tralala zura nje gale
 
     17 10 2015 (15:30)
  Divine

Divine


Register: 16 02 2010
From:
Points: 2Nje burrê i vertete nuk genjen.Nje zonjê e vertete nuk genjehet.
 
     02 04 2015 (19:43)
  Divine

Divine


Register: 16 02 2010
From:
Points: 2
 
     21 11 2014 (21:51)
  Divine

Divine


Register: 16 02 2010
From:
Points: 2

" Dy gjera mbushin shpirtin tim me admirim dhe respekt te panderprere :

qielli me yjet mbi mua dhe ligji moral brenda meje."
 
     09 11 2014 (11:53)
  Divine

Divine


Register: 16 02 2010
From:
Points: 2"Admiroj si ju mund te genjeni duke vene arsyen ne anen tuaj ".
 
     01 07 2014 (10:32)
  Divine

Divine


Register: 16 02 2010
From:
Points: 2
"Me ka ikur mendja e kokes,ai /ajo qe e ka gjetur le ta mbaj se ja kam falur"
 
     20 04 2014 (16:42)
  Divine

Divine


Register: 16 02 2010
From:
Points: 2


" On ne tire pas du canon pour écraser une punaise."
 
     09 11 2013 (18:03)
  huaneta

huaneta


Register: 05 03 2010
From:
Points: 1813
Dua Armiq te rinj se ketyre te vjeterve kam filluar t'ju pelqej... !!
 
     19 10 2013 (22:38)
  huaneta

huaneta


Register: 05 03 2010
From:
Points: 1813
E keqja nuk eshte e forte,
por te miret mungojne!
 
     13 10 2013 (20:39)
Pages     Key     94 Page 1  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93   94  Total:936 post