logo meemira.com
njoftime pune

Kultura Kombetare dhe Boterore - SOLE
    


  E bardha dritė / Nga: Agron Shele

Last post by 31 August 2015

  E bardha dritė

Last post by 31 August 2015

  Historia Boterore

osh nje teme shume konkrete dhe shume e vertet per nje titull te tille.. Last post by User-0202204533 03 May 2011

  Gjithcka rreth historis shqiptare!

[b]Ne territorin e Shqiperise gjenden nje varg keshtjellash te cilat datojne qe prej periudhave anti Last post by SOLE 06 June 2010


Forum Owner

Regjistruar me: 28 01 2010
Hera e fundit: 07 03 2012
Seksi: female
From:
Total Forume: 9
Total Forum post : 1350
Contact owner: Private MS