logo meemira.com
njoftime pune

     

 
4 Page 1  2   3   4  Total:35 post
PRIDE HOME FORUMS GJUHA SHQIPE Cila eshte germa qe ju pelqen me shume? Dhe pse ju pelqen?
Cila eshte germa qe ju pelqen me shume? Dhe pse ju pelqen? - 13 01 2011 - 14:36
  PRIDEProfili per: PRIDE    

Foto Albumi PRIDE   

Miqte e PRIDE  

Forumi juaj PRIDE   

Germa qe me pelqen me shume eshte E sepse eshte iniciali i pare i:

emrit time
vellait
dhe nipit qe e dua shume.
  Share on FaceBook
makina ne shitje

   01 01 1970 (01:00)
  JULJAN

JULJAN


Register: 03 12 2010
From: Albania
Points: 50
P......
 
     13 01 2011 (14:36)
  loli1

loli1


Register: 12 10 2010
From:
Points: 56
me pelqen shkronja
v- sepse fillon emri im me kete shkronje
Y-RR fillojne emrat e dy yjeve te mi
J- emri i mikut tim me te mire
R- shkronje qe nenkupton shume cka per mua
 
     12 12 2010 (22:02)
  ambrozi

ambrozi


Register: 02 12 2010
From:
Points: 35
po ahtu e dua edhe germen L Sepse me ket germ fillon emri i dy personav te veqant ne jeten time mami edhe ?..
 
     12 12 2010 (19:22)
  Ester

Ester


Register: 15 02 2010
From:
Points: 12
germa e pare e emrit J --madhe e shtypit j --e vogel e shtypit..,.
 
     11 12 2010 (11:48)
  PRIDE

PRIDE


Register: 28 01 2010
From: Albania
Points: 197
B....Brazil
 
     10 12 2010 (19:02)
  PRIDE

PRIDE


Register: 28 01 2010
From: Albania
Points: 197
M...........Milan
 
     10 12 2010 (18:39)
  ambrozi

ambrozi


Register: 02 12 2010
From:
Points: 35
a sepse me ket shkrojn fillon emir i vllait ti edhe i imi natyrish
 
     09 12 2010 (23:35)
  ERIKA

ERIKA


Register: 29 10 2010
From: Albania
Points: 77
A sepse me fillon emri im
 
     09 12 2010 (14:08)
  ricco

ricco


Register: 26 01 2007
From: Macedonia
Points: 559
User085320 ka thene me pare:

PRIDE ka thene me pare:

ricco ka thene me pare:

Rr
ricco-15|Data:23 08 2010 - 12:59|post:22940|

Riko me Rr fillon emri i vogelushit,i dhuroj nje
PRIDE-56|Data:27 08 2010 - 12:42|post:23363|
Rrush je!
User085320-20100125085320|Data:27 08 2010 - 13:33|post:23371|
Une isha!
 
     27 08 2010 (13:34)
  User085320

User085320
PRIDE ka thene me pare:

ricco ka thene me pare:

Rr
ricco-15|Data:23 08 2010 - 12:59|post:22940|

Riko me Rr fillon emri i vogelushit,i dhuroj nje
PRIDE-56|Data:27 08 2010 - 12:42|post:23363|
Rrush je!
 
     27 08 2010 (13:33)
Pages     Key     4 Page 1  2   3   4  Total:35 post