logo meemira.com
njoftime pune

     

 Vetem FORUM OWNER mund te hapi tema te reja
16 Page 1  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16  Total:152 post
TIA HOME FORUMS Bota e Sportit Cili eshte Ekipi juaj i zemres??
Cili eshte Ekipi juaj i zemres?? - 07 05 2016 - 22:34
  TIAProfili per: TIA    

Foto Albumi TIA   

Miqte e TIA  

Forumi juaj TIA   

Po e filloj me futboll meqe jam edhe une tifoze e keti lloj sporti,

Britania e madhe.... Liverpool
Spanja ..... Barcelona
Italia ..... Milan


PO ju ???
  Share on FaceBook
makina ne shitje

   01 01 1970 (01:00)
  Gestjana

Gestjana


Register: 04 03 2016
From:
Points: 5
Bayern Munchen
 
     04 03 2016 (16:59)
  Divine

Divine


Register: 16 02 2010
From:
Points: 2
Erzeni eshte
 
     23 01 2016 (13:17)
  kejsi sweet

kejsi sweet


Register: 13 12 2015
From:
Points: 0
Juventus
 
     13 12 2015 (17:30)
  Arisona

Arisona


Register: 28 11 2015
From:
Points: 0
Barcelona
 
     28 11 2015 (12:34)
  fake4real1

fake4real1


Register: 13 06 2015
From:
Points: 0
Cilesia me e mire ID risi Fake dhe pasaportat, certifikatat e marteses dhe shoferet e licences ([email protected])

pasaporta origjinale me cilesi te larte te rreme, licencave shoferit, ID ([email protected])

Blej vertete regjistruar Quality pasaportat, kartat e identitetit, patente shofere ne ([email protected])

Cilesia me e mire ID risi Fake dhe pasaportat, certifikatat e marteses dhe patente shofere etj blej cilesise-Ne tani e larte duhet te holograms mira dhe makina dublikuar me mbi 13million e dokumenteve jashte qarkullojne bota.

-IDs Scan-po ...
-HOLOGRAMS: Identike
KODET -BAR: IDS Scan
-UV: PO
IDS rreme me te anijeve te shpejte - mbeshtetje email

Emri Skype ... fake4real1

Kontakt

([email protected])

([email protected])

Tel / 237.650.997.350.

Ne jemi prodhuesi me i mire i te falsifikuara High Quality Kartmonedha dhe dokumente te rreme. Me mbi nje miliard e produkteve tona qe qarkullojne neper bote. Ne ofrojme vetem faturat me cilesi te larte origjinale monedhes falsifikuara dhe dokumente te rreme.

Ne ofrojme faturat e larta te falsifikuara te cilesise per monedhat e meposhtme;

EUR - Euro
USD - US Dollar
GBP - British Pound
INR - Rupee indiane
AUD - Australian Dollar
CAD - Dollar kanadez
AED - Emirateve dirhemi
ZAR - Rand
CHF - Frang zviceran
CNY - Chinese Yuan Renminbi
MYR - Ringgit Malajzise
THB - Baht Thai

ID te rreme per shoferet e shtetit mbi 50 te licencoje kartat dhe Shtetit ID
kartat ne dispozicion. Perfshin licences holografik shoferit shtetit dhe rrip magnetik
ose kodi bar ne shpine. 2 biznesi urdher anijeve dite. The Best autentike fallco ID-se ne internet.
Te njejten cilesi, me rezolucion te larte se Departamenti i Automjeteve Motorike perdorin.
Dergo JPG aktual ose Gif e licences aktuale me foto
dhe ndryshimet ne emrin, DOB, LICENCA #, KUFIZIMET, etj
ne prodhimin e ID te mire te rreme ne internet kemi shitur ne Mbreterine e Bashkuar / BE ID te rreme, ID kanadez rreme, ID Australian rreme dhe ID te rreme per shume vende te tjera nga pasaporta te rreme per licencat rreme makines per llogari bankare te rreme ne kemi mbuluar nevojat tuaja te identifikimit. ID tona rreme te perfshije te gjitha tiparet e sigurise te tilla si holograms vertete, filigrane ultravjollce, shtypjen gdhendje, leter te veçante, ngjyra fluoreshente, patate te skuqura RFID, bar kodeve perkatese per te dhenat tuaja dhe me shume. ID tona rreme jane identike me gje e vertete nuk ka vend tjeter do te ju ofroje kete cilesi ne jemi me te mire.
Identiteti i ri i mbrojtur privatesine tuaj dhe per te marre perseri lirine tuaj.

Keywords:
Viktorias licences p-pjate
ku per te blere IDS rreme
ku per te blere dokumente te rreme
ku per te blere pasaporta te rreme
ku per te blere shoferet rreme licence
rreme SHBA (Shtetet e Bashkuara) pasaporta,
pasaporta te rreme Australiane,
pasaporta te rreme Belgjike,
rreme braziliane (Brazil) pasaporta,
rreme kanadez (Kanada) pasaporta,
rreme Finnish (Finlande) pasaporta,
rreme frengjisht (France) pasaporta,
rreme gjermane (Gjermani) pasaporta,
rreme holandez (Holande / Holland) pasaporta,
pasaporta te rreme Izrael,
rreme ne Mbreterine e Bashkuar (United Kingdom) pasaporta,
rreme Spanish (Spanje) pasaporta,
rreme meksikan (Meksike) pasaporta,
rreme pasaporta Afrikes se Jugut.
Licencat e rreme Australiane shofer,
rreme licencat kanadeze shofer,
rreme frengjisht (France) licencat shofer,
rreme Dutch (Holande / Holland) licencat levizese,
rreme gjermane (Gjermani) licencat levizese,
rreme ne Mbreterine e Bashkuar (United Kingdom) licencat levizese,
pasaporta te rreme diplomatike,
SHBA (Shtetet e Bashkuara) pasaporta te rreme,
pasaporta te rreme Australiane,
pasaporta te rreme Belgjike,
braziliane (Brazil) pasaporta te rreme,
kanadez (Kanada) pasaporta te rreme,
Finnish (Finlande) pasaporta te rreme,
rreme frengjisht (France) pasaporta,
gjermane (Gjermani) pasaporta te rreme,
Dutch (Holande / Holland) pasaporta te rreme,
pasaporta te rreme Izrael,
ne Mbreterine e Bashkuar (United Kingdom) pasaporta te rreme,
rreme spanjolle (Spanje) pasaporta,
meksikan (Meksike) pasaporta te rreme,
pasaporta te rreme Afrikes se Jugut.
Licencat e rreme Australiane shofer,
Licencat e rreme kanadeze shofer,
rreme Frengjisht (France) licencat shofer,
rreme Dutch (Holande / Holland) licencat levizese,
rreme gjermane (Gjermani) licencat levizese,
rreme ne Mbreterine e Bashkuar (United Kingdom) licencat levizese,
pasaporta te rreme diplomatike,
Pasaporta Kamuflimi,
pasaporte kopje identike,
rreme SHBA (Shtetet e Bashkuara) pasaporta per shitje,
pasaporta te rreme Australiane per te shitur,
rreme pasaporta Belgjike per te shitur,
rreme braziliane (Brazil) pasaporta per te shiten,
rreme kanadez (Kanada) pasaporta per te shiten,
rreme Finnish (Finlande) pasaporta per te shiten,
rreme frengjisht (France) pasaporta per te shiten,
rreme gjermane (Gjermani) pasaporta per te shiten,
rreme Dutch (Holande / Holland) pasaporta per te shiten,
rreme pasaporta Izrael per te shiten,
rreme ne Mbreterine e Bashkuar (United Kingdom) pasaporta per te shiten,
rreme Spanish (Spanje) pasaporta per te shiten,
rreme meksikan (Meksike) pasaporta per te shiten,
rreme pasaporta Afrikes se Jugut per te shitur,
rreme licencat Australiane shofer per te shitur,
rreme licencat kanadeze shofer per te shitur,
pasaporta te rreme diplomatike per te shiten,
rreme SHBA (Shtetet e Bashkuara) pasaporta per shitje,
pasaporta te rreme Australiane per te shitur,
pasaporta te rreme Belgjike per te shitur,
rreme braziliane (Brazil) pasaporta per te shiten,
rreme kanadez (Kanada) pasaporta per te shiten,
Finnish (Finlande) pasaporta te rreme per te shiten,
rreme frengjisht (France) pasaporta per te shiten,
rreme gjermane (Gjermani) pasaporta per te shiten,
rreme Dutch (Holande / Holland) pasaporta per te shiten,
pasaporta te rreme Izrael per te shitur,
rreme ne Mbreterine e Bashkuar (United Kingdom) pasaporta per te shiten,
rreme spanjolle (Spanje) pasaporta per te shiten,
rreme meksikan (Meksike) pasaporta per te shiten,
pasaporta te rreme Afrikes se Jugut per te shitur,
Licencat e rreme Australiane shofer per te shitur,
Pasaportat Kamuflimi per shitje,
Pasaporta kopje identike per shitje.
urdheroje pasaporta te rreme,
urdheroje pasaporta te rreme,
urdheroje pasaporta risi,
urdheroje licence shofer te rreme,
urdheroje licence te rreme shofer,
urdheroje licence shofer risi,
urdheroje pasaporta diplomatike,
te marrin pasaporta te rreme,
te marrin pasaporta te rreme,
marrin pasaporta risi,
marre patente shoferi te rreme,
marre licence te rreme shofer,
marre licence shofer risi,
marrin pasaporta diplomatike,
blere pasaporta te rreme,
blere pasaporta te rreme,
blere pasaporta risi,
te blere licencen e shofer te rreme,
blere licence te rreme shofer,
te blere licencen e shofer risi,
blere pasaporta diplomatike,
shesin pasaporta te rreme,
shesin pasaporta te rreme,
shesin pasaporta risi,
shitur patente shoferi te rreme,
shes licence te rreme shofer,
shes licence shofer risi,
marrin pasaporta te rreme,
marrin pasaporta te rreme,
marrin pasaporta risi,
te marre patente shoferi te rreme,
marre licence te rreme levizese,
te marre licencen e shofer risi,
marrin pasaporta diplomatike,
bejne pasaporta te rreme,
bejne pasaporta te rreme,
bejne pasaporta risi,
te bere patente shoferi te rreme,
te beje licence te rreme levizese,
te beje licence shofer risi,
bejne pasaporta diplomatike,
Blej pasaporte false, Visa, leja e vozitjes, kartat e identitetit, certifikatat e marteses, diplomat etj

Kontakt
([email protected])

([email protected])

Tel / +237650997350

Emri Skype ... fake4real1


Ne ofrojme pasaportat vetem origjinale te cilesise se larte te rreme, licencat e shofereve, kartat e identitetit, vizat, certifikatat e lindjes dhe produkte te tjera
 
     13 06 2015 (05:52)
  doki

doki


Register: 19 02 2015
From:
Points: 0
safet koka ka thene me pare:
INTER

safet koka-13073|Data:05 01 2013 -14:35|post:38865|
Juventus
 
     19 02 2015 (12:21)
  safet koka

safet koka


Register: 05 01 2013
From: Serbia
Points: 0
INTER
 
     05 01 2013 (14:35)
  nezleksh

nezleksh


Register: 08 05 2012
From: Serbia
Points: 0
foto http://goo.gl/[email protected]
barqa
 
     08 05 2012 (13:47)
  nezleksh

nezleksh


Register: 08 05 2012
From: Serbia
Points: 0
fissche ka thene me pare:
Anglia - Arsenal
Spanja - Valencia
Italia - Milan (ky eshte klubi me i preferuar i imi)
fissche-10497|Data:28 01 2011 -19:52|post:34576|


BaRcElOnA Kta e din gjithkush
 
     08 05 2012 (13:46)
  sedat sopa

sedat sopa


Register: 12 01 2012
From: Macedonia
Points: 1
Real madridiiiiiiiiiii
 
     12 01 2012 (02:55)
Pages     Key     16 Page 1  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16  Total:152 post