logo meemira.com
njoftime pune

  

 Nuk lejohet postimi nga antare te pa regjistruar.
46 Page 1  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46  Total:453 post
V.I.P HOME FORUMS Kafeneja e Forumit!!! Me k antar/e do t donit t pinit kafe?
Me k antar/e do t donit t pinit kafe? - 01 12 2012 - 20:26
  huaneta

huaneta


Register: 05 03 2010
From:
Points: 1813
BRoNx_I ka thene me pare:
Me keto Gocat poshte meje Huaneten dhe Savinen do e pija nje kafe
BRoNx_I-231|Data:30 11 2012 -15:59|post:38797|


Bronxo kaffe jane kto jo birra:$,mireseardht dhe Savushja
 
     01 12 2012 (20:26)
  Savina

 Savina


Register: 15 03 2010
From: Greece
Points: 721
BRoNx_I ka thene me pare:
Me keto Gocat poshte meje Huaneten dhe Savinen do e pija nje kafe
BRoNx_I-231|Data:30 11 2012 -15:59|post:38797|bronx
 
     01 12 2012 (14:54)
  BRoNx_I

BRoNx_I


Register: 30 03 2006
From:
Points: 5
Me keto Gocat poshte meje Huaneten dhe Savinen do e pija nje kafe
 
     30 11 2012 (15:59)
  huaneta

huaneta


Register: 05 03 2010
From:
Points: 1813
Savina ka thene me pare:
huaneta ka thene me pare:
Savina ka thene me pare:
huaneta ka thene me pare:
Kte moment do pija nje kaffe me Savinen ,nese paguan ajo
huaneta-668|Data:19 03 2011 -11:19|post:36875|


ahhaha sigurisht qe paguaj per yvin tim ec se do te nxjer ne nje kafene afer bregdetit
Savina-1022|Data:19 03 2011 -11:22|post:36878|


Prit te behem icik e bukul dhe erva

Mos harro te marresh dhe Ildin dhe ti jap nje

huaneta-668|Data:19 03 2011 -11:25|post:36880|


ske pse pispilohesh ti se e butul je po ec se u be von
ildi esht i pari vec do te dali ai ildi ty
Savina-1022|Data:19 03 2011 -11:30|post:36885|


Hhihiih flm se u skuqa:$ erdha erdha se ktej do filloj nje shi mduket e do me lere nshpi ,dhe do na deshtoj takimi larg qoft

Savushe nje biggg se ika te bukezohem se vdia urie ,shkruhemi me vone
 
     19 03 2011 (11:33)
  Savina

 Savina


Register: 15 03 2010
From: Greece
Points: 721
huaneta ka thene me pare:
Savina ka thene me pare:
huaneta ka thene me pare:
Kte moment do pija nje kaffe me Savinen ,nese paguan ajo
huaneta-668|Data:19 03 2011 -11:19|post:36875|


ahhaha sigurisht qe paguaj per yvin tim ec se do te nxjer ne nje kafene afer bregdetit
Savina-1022|Data:19 03 2011 -11:22|post:36878|


Prit te behem icik e bukul dhe erva

Mos harro te marresh dhe Ildin dhe ti jap nje

huaneta-668|Data:19 03 2011 -11:25|post:36880|


ske pse pispilohesh ti se e butul je po ec se u be von
ildi esht i pari vec do te dali ai ildi ty
 
     19 03 2011 (11:30)
  huaneta

huaneta


Register: 05 03 2010
From:
Points: 1813
Savina ka thene me pare:
huaneta ka thene me pare:
Kte moment do pija nje kaffe me Savinen ,nese paguan ajo
huaneta-668|Data:19 03 2011 -11:19|post:36875|


ahhaha sigurisht qe paguaj per yvin tim ec se do te nxjer ne nje kafene afer bregdetit
Savina-1022|Data:19 03 2011 -11:22|post:36878|


Prit te behem icik e bukul dhe erva

Mos harro te marresh dhe Ildin dhe ti jap nje
 
     19 03 2011 (11:25)
  Savina

 Savina


Register: 15 03 2010
From: Greece
Points: 721
huaneta ka thene me pare:
Kte moment do pija nje kaffe me Savinen ,nese paguan ajo
huaneta-668|Data:19 03 2011 -11:19|post:36875|


ahhaha sigurisht qe paguaj per yvin tim ec se do te nxjer ne nje kafene afer bregdetit
 
     19 03 2011 (11:22)
  huaneta

huaneta


Register: 05 03 2010
From:
Points: 1813
Kte moment do pija nje kaffe me Savinen ,nese paguan ajo
 
     19 03 2011 (11:19)
  PRIDE

PRIDE


Register: 28 01 2010
From: Albania
Points: 197
huaneta ka thene me pare:
PRIDE ka thene me pare:
Nje kafe me motren time Neten,qe te mos e ndjej shume merzitjen


Na befte mire ylle!
Ec tani kafe llafe,bashk!


PRIDE-56|Data:18 03 2011 -18:12|post:36838|


O flm motra por sdii a ke sheqer te mjaftueshem ne shpi se kafja ime zakonisht quhet mjalte kaffe hahah se e kam qejf kaffen e embel.
Pra na boft mire

huaneta-668|Data:18 03 2011 -18:16|post:36840|


Sheqer mjaftueshem zemer,se edhe une mjalt e pi,kafen
 
     18 03 2011 (18:18)
  huaneta

huaneta


Register: 05 03 2010
From:
Points: 1813
PRIDE ka thene me pare:
Nje kafe me motren time Neten,qe te mos e ndjej shume merzitjen


Na befte mire ylle!
Ec tani kafe llafe,bashk!


PRIDE-56|Data:18 03 2011 -18:12|post:36838|


O flm motra por sdii a ke sheqer te mjaftueshem ne shpi se kafja ime zakonisht quhet mjalte kaffe hahah se e kam qejf kaffen e embel.
Pra na boft mire
 
     18 03 2011 (18:16)
Pages     Key     46 Page 1  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46  Total:453 post