logo meemira.com

Muzika Shqiptare - Shkarko muzike mp3 ne shqip falas


Per te shkarkuar kenget duhet te Regjistroheni.Nese jeni regjistruar Identifikohu

    Total:0 resultate

Albanian Tourism | Shqiperia | Kolazh Me
Vellezerit CURRI Kolazh me Keng Permeta
Dj Tosi Kolazh me kenge popullore nga Ju
Cupe nga permeti
DASMA TRADICIONALE PERMETARE (Traditiona
Këngë polifonike përmetare 1
KËNGË SHQIP LIVE - KËNGË NGA JUGU -
Foto e kenge nga rrethi i Permetit 2
Kenge popullore Permetare (kolazh)
Këngë popullore nga Festivali i Përme
Vaske Curri-Kenge per Laver Bariun
Vellezerit Curri - Potpuri 2014
D.Abedini-Poshte Nga Cairet
Permeti - Fshati i Podgoranit
Valle nusesh jugu - Vaske Curri (HD)
Kenget e Shekullit - Popullore Qytetare
Merland Kademi - Kolazh me kenge nga Pe
Sulova - Ma do zemra
Vaskë Curri dhe Anastas Naqe - Çupën
Nje remix me kenge permetare..
Vellezerit Janca -Tabani i Gramshit
VELLEZERIT CURRI - Mos ma gris fustanin
Kenge popullore toske nga Skrapari
Kenge popullore Permetare nga Vellezerit