logo meemira.com

Original news    English    Italian    Albanian   

400 filma te plote ne YouTube
Autor E. Ēiloti - 01 settembre 2010 21:10
  

Me pergatitjen e YouTube per te lansuar nje sherbim te ri per filma, Google do te shtoje 400 filma te gjatesise se plote ne kete faqe per te filluar hapat e pare me kete projekt.

Seksioni i ri ne YouTube, www.youtube.com/movies eshte -

duke ofruar filma te zhanreve te ndryshme qe shkojne prej horrorit “Night of the Living Dead” e deri tek klasiket si “The Clan of the Face Bear” dhe madje edhe hite te “Bollywood-it”.

Levizja arrin pasi YouTube ka mbyllur marreveshjen me Sony Pictuers dhe Sherbimin e Britanise se madhe Blinkbox, qe kerkon 1.99 funte per filma dhe spektakle televizive mete mara me qira, dhe perveē kesaj 165 filma do te ofrohen pa pagese.

”Kjo eshte nje prej tentimeve te shumta per te siguruar se njerezit mund te gjejne me lehtesi te gjitha llojet e videove qe ata deshirojne te shohin, prej shkave ne dhome te ndejes e deri tek raportet e gazetareve apo filma dhe emisione televizive ne gjatesi te plote” tha lideri i video partneritetit prane YouTube, Donagh O’Malley.

”Ne shpresojme se adhuruesit e filmave do te kenaqen me bashkesine e titujve ne kete librari pa pagese, dhe se do te shijojne disa filma klasik qe nuk i kane pare asnjehere deri me tani ose qe i-

ka marr malli t’i shohin”.

Megjithese filmat ne oferte perfshijne disa titujt te ndryshem, mos prisni filmat me te fundit te tregut, pasi qe shumica e filmave futen ne kategorite “klasik”, ‘art” apo “kult”. (pcworld)

(www.albeu.com
Condividi: facebook twitter linkedin myspace technorati yahoo google reddit wikio okno del.icio.us Digg Segnalo
ArchivioArchivio CercaCerca InviaInvia StampaStampa PDFPDF RSSRSS Letture 170293, stampe 60 ©


Meemira.com