logo meemira.com

Original news    English    Italian    Albanian   

Ne 12 qarqe: Legalizimet, 2006 emrat qe do te marrin tapite
Autor Giusi - 27 maggio 2012 15:00
  

Gazeta publikon listen e plote te ALUIZNI-t per te gjithe vendin. Ēfare duhet te bejne personat qe u jane miratuar lejet.
Agjencia e Legalizimeve ka perfunduar procedurat dhe ka printuar lejet e legalizimit per 2006 qytetare ne 12 qarqe te ven-

dit. Gazeta publikon sot emrat e perfituesve te cilet duhet te paraqiten per ta terhequr kete leje. Sipas njoftimit te ALUIZNI-t, qytetaret mund te paraqiten prane drejtorive rajonale te qarkut te tyre per te terhequr lejen e legalizimit, ēka e ben automatikisht objektin informal te ndertuar prej tyre teresisht legal dhe te regjistruar ne Hipoteke. Agjencia e Legalizimeve gjithashtu ben me dije se eshte duke punuar per te perfunduar ne afatin e duhur pra brenda vitit 2013 te gjithe procesin e legalizimeve.(panorama.com.al)-
Condividi: facebook twitter linkedin myspace technorati yahoo google reddit wikio okno del.icio.us Digg Segnalo
ArchivioArchivio CercaCerca InviaInvia StampaStampa PDFPDF RSSRSS Letture 38809, stampe 26 ©


Meemira.com