logo meemira.com

Original news    English    Italian    Albanian   

Floket me gjatesi te mesme dhe moderne
Autor Fiona - 02 settembre 2010 18:52
  

Shumica e revyve per sezonin e veres kane ndjekur trendin e stilit te flokeve te drejta, te rrafsheta dhe moderne.
Meqenese ka stile shume te bukura te flokeve me gjatesi mesatare per te zgjedhur, eshte lehte qe vetem duke shikuar te zgjidhni -

stilin e flokeve qe i pershtatet dukjes dhe karakteristikave te fytyres suaj.
Pavaresisht nese do t’i mbani te lidhura apo te leshuara, floket me gjatesi te mesme ofrojne mundesi te shumta dhe te ndryshme eksperimentimi, si edhe mund te rregullohen shpejte per ēfaredo rasti.


Burimi " Thashetheme.al "-
Condividi: facebook twitter linkedin myspace technorati yahoo google reddit wikio okno del.icio.us Digg Segnalo
ArchivioArchivio CercaCerca InviaInvia StampaStampa PDFPDF RSSRSS Letture 98823, stampe 49 ©


Meemira.com