logo meemira.com

 

Meemira.com eshte faqe web internacionale.
 I pari ne Shqiperi,programuar nga shqiptar.

    Faqa web ofron:
  • Forum diskutimesh personal
  • Lajme ne gjuhe te ndryshme
  • Muzike mp3 ne shqip
  • Shoqeri dhe njohje midis antaresh
  • IM Instant Messaging
  • Biseda ne Chat Shqiptar
  • Albume fotografike personal
   Obiektivi yne eshte komunikimi dhe dhenia e informacionit,perdorimi i kesaj faqe si ndermjetes midis kerkeses dhe ofertes,kuptohet ne menyre sa me ligjore..Per me shume regjistrohuni.

Web Statistics
Total Users: 19602

Your E-Mail

Your Pasword

Lost Password?