logo meemira.com

Register user Module

Jeni dakort me rregullat e faqes?:

Privacy and Policy
Rregullorja e faqes
1.Kjo rregullore qendron mbi cdo rregullore tjeter qe mund te kete ne faqe.
2.Cdo antar eshte i lire te vere vete rregullat ne forumin e tije.
3.Stafi(administratori i sitit) kontrollon te gjitha forumet,foto,file etj.. qe nuk zbatojne rregullat e sitit.
4.Ky web site respekton ligjet ne fuqi dhe privatesine e antareve.
Ne kete webfaqe
1.Nuk lejohen materiale ekstreme pornografike,dhune,propagande apo te tjera te ketoj lloji.
2.Spam jane mesazhe te pa deshiruara,nuk lejohen.
3.Lejohet hapja e llogarive,forumeve per qellime bisnesi.Nuk lejohet kur ka si qellim dergimin/marrjen e vizitoreve diku tjeter.
4.Lejohet shitblerja dhe tregu i lire.Administratori i sitit mban pergjegjesi vetem per rastet qe del si garant.