logo meemira.com

Staf Contact

Pershendetje!
Per te kontaktuar me stafin e faqes duhet te shkruani sakte mailin tuaj,emrin dhe mesazhin qe deshironi ti komunikoni bordit drejtues te kesaj faqe. Eshte shume e rendesishme menyra sesi komunikoni mesazhin tuaj.Pra ju lutemi te jeni sa me te qarte.

Online user
Meemira.com eshte faqe web internacionale.
 I pari ne Shqiperi,programuar nga shqiptar.
    Faqa web ofron:
  • Forum diskutimesh personal
  • Muzike mp3 ne shqip
  • Shoqeri dhe njohje midis antaresh
  • IM Instant Messaging
  • Biseda ne Chat Shqiptar
  • Albume fotografike personal
   Obiektivi yne eshte komunikimi dhe dhenia e informacionit,perdorimi i kesaj faqe si ndermjetes midis kerkeses dhe ofertes,kuptohet ne menyre sa me ligjore..Per me shume regjistrohuni.
Privacy and Policy

Rregullorja e faqes
1.Kjo rregullore qendron mbi cdo rregullore tjeter qe mund te kete ne faqe.
2.Cdo antar eshte i lire te vere vete rregullat ne forumin e tije.
3.Stafi(administratori i sitit) kontrollon te gjitha forumet,foto,file etj.. qe nuk zbatojne rregullat e sitit.
4.Ky web site respekton ligjet ne fuqi dhe privatesine e antareve.
Ne kete webfaqe
1.Nuk lejohen materiale ekstreme pornografike,dhune,propagande apo te tjera te ketoj lloji.
2.Spam jane mesazhe te pa deshiruara,nuk lejohen.
3.Lejohet hapja e llogarive,forumeve per qellime bisnesi.Nuk lejohet kur ka si qellim dergimin/marrjen e vizitoreve diku tjeter.
4.Lejohet shitblerja dhe tregu i lire.Administratori i sitit mban pergjegjesi vetem per rastet qe del si garant.