logo meemira.com

Original news    English    Italian    Albanian   

Toshiba terheqe laptope
Autor E. Ēiloti - 03 settembre 2010 15:12
  

Toshiba raporton per terheqjen e afro 41.000 laptopeve ne nivel global per shkak te problemeve te mundshme me nxehjen e tyre. Problemi paraqitet tek laptopet e serise T130, te shitur nga gushti i vitit te kaluar deri ne muajin gisht te ketij viti.
/> Ne mesin e modeleve te perfshira jane Toshiba Satellite T135, T135D e Satellite ProT130, e problemi nuk qendron tek baterite por ne konektorin e tensionit.

Sipas kompanise, laptopet problematik jane te prire te nxehen ne zonen e adapterit te konektorit te tensionit, qe mund te shkaktoje djegie trupi tek perdoruesit apo te demtoje vet laptopin.

Deri me tani jane paraqitur 129 raste te nxehjes, te cilat ne raste te caktuara mund t;i parandaloje perditesimi i BIOS-it. Ne rastet kur perditesimi i BIOS-it nuk ben pune, Toshiba ofron riparim pa pagese, e lista e sakte e modeleve dhe BIOS-it gjendet ne keto faqe interneti. /Telegrafi/-
Condividi: facebook twitter linkedin myspace technorati yahoo google reddit wikio okno del.icio.us Digg Segnalo
ArchivioArchivio CercaCerca InviaInvia StampaStampa PDFPDF RSSRSS Letture 32858, stampe 38 ©


Meemira.com