logo meemira.com

Original news    English    Italian    Albanian   

Harta qe shfaq Shqiperine si “Resident Evil”
Autor Ardi - 20 febbraio 2011 09:59
  

Nje dizenjues bullgar, i quajtur Yanko Tsvetkov, publikoi sot ne te perditshmen “Daily Telegraph”, harten e paragjykimeve.
Ai beri nje sondazh per opinionin qe kane fqinjet ndaj vendeve qe kane prane dhe nxorri nje paragjykim komik, qe perkufi-

zon çdo shtet. Percaktimet e hartes ishin keto:

Ballkani Perendimor, pershi Shqiperine – “Resident Evil”
Rumania dhe Bullgaria – “Dracula”

Itali e Veriut – “Republika Italiane”
Sardenja – “Berlusconia”
Siçilia – “Somali”
Kalabria – “Etiopi”
Turqia – “Gjel Deti”
Zvicra – “Bankomat”
Franca – “Njerez me Ere”
Gjermania – “Pornografi e piste”
Spanja – “Meksike”
Portugalia – “Brazil”
Britania e Madhe – “Mumje”
Rusia – “Komuniste”
Irlanda – “St.Patricks”
Islanda – “Wikileaks”
Kanadaja – “Vegjetariane”
Afrika Qendrore – “AIDS”
Kina – “Supermarket”
Brazili – “Komuniste liberale”-
Condividi: facebook twitter linkedin myspace technorati yahoo google reddit wikio okno del.icio.us Digg Segnalo
ArchivioArchivio CercaCerca InviaInvia StampaStampa PDFPDF RSSRSS Letture 39963, stampe 13 ©


Meemira.com