logo meemira.com

Original news    English    Italian    Albanian   

Nga e diela akrepat 60 minuta para
Autor Sole - 26 marzo 2011 12:50
  

Rikthehet ora verore. Ne oren 02:00 te mengjesit te se dieles, me date 27 mars akrepat spostohen 60 minuta perpara.
Ndryshimi i akrepave te ores ne fund te marsit me 60 minuta para dhe ne fund te tetorit me 60 minuta pas, eshte sistem i unifik-

uar ne te gjithe Europen.

Nderrimi i ores aplikohet thuajse ne te gjitha vendet e industrializuara, perjashto Japonine. Gjithashtu nga kjo skeme e matjes se kohes, nuk jane te interesuara as vendet e Afrikes, nderkohe qe edhe Rusia mund te aplikoje mosndryshimin e akrepave, pasi per presidentin Medvedev kjo shkakton stres tek qytetaret.

Ora dimerore parashikohet te rikthehet me 30 tetor.-

Condividi: facebook twitter linkedin myspace technorati yahoo google reddit wikio okno del.icio.us Digg Segnalo
ArchivioArchivio CercaCerca InviaInvia StampaStampa PDFPDF RSSRSS Letture 56570, stampe 45 ©


Meemira.comZgjedhjet 2013
Reads:3924