logo meemira.com

Original news    English    Italian    Albanian   

Mac Office 2011 vjen ne fund te tetorit
Autor E. Ēiloti - 28 settembre 2010 18:45
  

Siē eshte pritur per nje kohe te gjate, lansimi i paketes se softuerit per zyre - Mac Office 2011 do te jete ne dispozicion per shitje prej 26 tetorit.
Lajmin e beri te ditur kompania Microsoft, e cila njekohesisht eshte kompania e cila e prod-

hon softuerin, edhe kur behet fjale per rival si Apple.

Paketa e re e Mac Office 2011 Suite sjell nje numer te madh te funksioneve te reja ne Mac, bashke me platformen e plote dhe te integruar te Mac Outlook.

Dhe, natyrisht, siē edhe mund te kishim pritur, Mac Office 2011 eshte i gatshem ne versione te ndryshme, dhe per grupe te ndryshme te konsumatoreve.

Microsoft Office for Mac Home and Student 2011

Microsoft Office for Mac Home and Business 2011

Microsoft Office for Mac Academic 2011

Te gjithe ata qe posedojne kompjuter Mac mund t’i bejne para-porosite e tyre nga Amazon.com. / Telegrafi / -
Condividi: facebook twitter linkedin myspace technorati yahoo google reddit wikio okno del.icio.us Digg Segnalo
ArchivioArchivio CercaCerca InviaInvia StampaStampa PDFPDF RSSRSS Letture 60163, stampe 28 ©


Meemira.com