logo meemira.com

Original news    English    Italian    Albanian   

Lengu i qepes ilaci qe sheron diabetin
Autor Ira - 06 luglio 2011 00:04
  

Nje kokerr qepe e ndare ne 4 pjese, hidhet ne nje gote te mbushur me uje cezme, mbulohet me kapak dhe lihet 8-10 ore ne nje vend te erret.
Ne mengjes uji kullohet nga qepa dhe pihet esell. Pirja duhet te zgjate jo me teper se 10 minuta. Kjo -

kure duhet te vazhdoje per 40 dite pa nderprerje.
Kete “bar”, mjeket alternative (popullore) e keshillojne sidomos per balancimin e sheqerit ne gjak, tek diabetiket.
Por jo vetem kaq; ky leng cudiberes lufton crregullimet ne shikim dhe lufton ne nje mase shume te madhe parazitet ne aparatin tretes dhe ne zorre, si edhe mjaft semundje te tjera.
Kryesore eshte se pirja e ketij lengu nuk ka asnje efekt anesor per organizmin.
Vetite kuruese te qepes jane te njohura qe ne lashtesi dhe pas zhgenjimit nga baret modern njeriu po i kthehet me shpejtesi, ilaceve tradicionale.\infoalbania.org/-
Condividi: facebook twitter linkedin myspace technorati yahoo google reddit wikio okno del.icio.us Digg Segnalo
ArchivioArchivio CercaCerca InviaInvia StampaStampa PDFPDF RSSRSS Letture 70832, stampe 20 ©


Meemira.com